Kuplung vagy motor gyilkos vagyok?
behúzott kuplunggal szoktam jelezni tetszésemet egy két cicababának,ez rosszat tesz vagy semleges?
főtengely csapágyak már kicsit súgnak.
és meik a jobb ha csapkodom a kuplungok vissza váltásnál vagy finoman bánok vele?
(aprilia pegaso 125)
Inkább kuplunggyilkos.. de is is
Motor az sokat kibir.
Kivéve egyet.. -Azt ha hidegen verik neki meg pörgetik,,
Amúgy ha elkap a bolondóra és vetélytársra akadok én se kímélem a kuplungot. De normális közlekedésben annál finomabban bánok vele.
Meg azt nem bírja még a motor általában ha hosszan maximum fordulatszámon pörög és nincs terhelés rajta.
Na meg rángatást. Akkor olyan terhelést kapnak az alkatrészek mind a 2 irányból mintha kalapáccsal adnád neki izomból. Mert ugye nem feszül neki folyamatosan a másik alkatrésznek (pl egy hajtókar egy főtengelyen hnem kottyan egyet. Azaz ráüt.
Csajoknak lehet röfögtetni az jódolog..
Értelmes határokon persze belül..
Ez nem árt egyiknek sem, én mikor végigmegyek a falun és mindenütt ismerősöket látok, megcsinálom ezt legalább 10-szer.
De a kuplunggal finoman kell bánni, és a motort nem kell leszabályozásig pörgetni. Akkor nem lesz probléma.
10et pörög,4-5ig pörgetek fel amikor csajt látok:))
1800 az alapjárat, 10en 6dikba gázkar kattanásig 130,lehet h menne még,de egyenlőre enji! :)
köszi a tippeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!