Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora a végsebessége az 1.3...

Mekkora a végsebessége az 1.3 suzuki ignis-nek?

Figyelt kérdés
GPS szerint és az óra szerint.
2013. júl. 21. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hatvanhétszázalékos h*lyegyerek!

Nem is tudom mioért vitatkozom veled, értelmi képességeket tekintve nem egy ligában játszunk. Fegyvertelen emberrel szellemi párbajt vívni pedig sportszerűtlenség... na jó, ezt vállalom, sportszerűtlen vagyok.

Az óra eltérést egyszer kimértem. Laptoppal, OBDII diagnosztikai csatlakozón keresztül. Diagnosztikán keresztül kiolvasott 20-nál 24-et jelzett az óra, 50-nél 54-et, és így tovább. A kilométerszámláló nem csal annyit, amennyit a sebességmérő eltérése alapján csalni a kéne. Tetszik érteni? Nem spirál hajtja az órát, ahol tényleg százalékos eltérések vannak, hanem a motorvezérlő elektronika adja a feszültséget. A km-számláló pontos. A te általad írt (188 óra szerint = 160 a valóságban) már észre lehetne venni a km számlálón is, hogy valami nem kerek.

Azt sem hiszem, hogy néztél már párat... Stílusodból ítélve te akkor láttál Suzuki Ignist, amikor reggel iskolába menet a buszra vártál.

Sehol sem beszéltem 200-ról, és 4-literes fogyasztásról. A fogyasztás normál autopályatempónál (130, csak a te kedvedért, de majd a kresz-tanfolyamon úgyis megtanítják, majd ha a mamádék befizetnek) 9-10 körül eszik, ha kitolom a szemét akkor 16-18 is lehet, (negyedikben, tiltás előtti fordulatszámon)

Mielőtt én leírok ide akármit, mindennek alaposan utánajárok. Nem fotelfizikusként írok bődületes baromságokat mint te. Most tekintsd különos megtiszteltetésnek, hogy egyáltalán reagáltam rád.

A youtube videóról annyit, hogy nem szenvedek bízonyítási kényszerben. Én tudom hogy amit írtam az igaz. Hogy te erről mit gondolsz, az nem számít, attól még igaz marad. Hogy most egyel több vagy kevesebb habzó szájú h*lyegyerek fröcsög a Suzukira, igazából nem érdekel. Ha nem szórakoztatna az idióta stílusod, most sem válaszoltam volna.

2013. júl. 22. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

"A km-számláló pontos. A te általad írt (188 óra szerint = 160 a valóságban" látom olvasni sem tanultál meg :( hogyan tudsz ennyi baromságot összeszedni?netán valami baromképzőbe jártál?

http://www.youtube.com/watch?v=bZAnpgfkDbE

Ez csak ennyit tud.Te meg menj a tiéddel a forma1-be.

Valóban igazad van,ignisben még nem ültem,bár nem is vágyom rá!DE elég sok más autóban ültem aminél néztem a GPS szerinti sebességet..mindehol minimum 4% de akár 8% eltérés is lehet!

De a tiédnél persze,hogy nincs.Ráadásul még 190 et is megy GPS szerint :D

2013. júl. 22. 19:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Érthetően leírta, hogy 5.-ben nincs annyi szufla benne, hogy gyorsuljon, így jó, ha egyáltalán tartja a sebességet. 4-esben éri el az általad megkérdőjelezett sebességet, ami reális. Mert ugye k.vára nem a motor löktérfogatától függ a végsebesség, hanem a váltó áttételezésétől. De ha tényleg ennyire életképtelen vagy, aki ráadásul amőba módjára gondolkozol, hiába ugatjuk ketten is. Aki hülye, az a saját hülyeségét fogja pártolni, még akkor is, ha tudja, hogy nincs igaza. Te pont ilyen vagy!
2013. júl. 22. 20:22
 14/21 anonim ***** válasza:
fúú azt hiszem nem érdemes veletek "beszélni" már megint valami értelmetlen sorok jöttek.Ezt most nem is tudom mire írtad vagy hova?!bár szerintem te magad se tudod.lényeg h ritka buták vagytok :D
2013. júl. 22. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégse nekem vannak értelmezési problémáim. Mikor lesz évnyitó? Felső tagozatos vagy már?
2013. júl. 23. 00:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, legyen neki is egy jó napja.
2013. júl. 23. 01:19
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
"felső tagozatos vagy már?" Ez pont az a szöveg,hogy te éppen elmúltál esetleg felső tagozatos és most nagynak érzed magad...majd kinövöd...kis takony
2013. júl. 23. 07:50
 18/21 anonim ***** válasza:

"kis takony"

Km... Megtudhatnám, hogy hány éves testben van eme gyenge elme?

"Hagyd rá, legyen neki is egy jó napja."

Azt hiszem, igazad van.

2013. júl. 23. 18:10
 19/21 anonim válasza:
Szia, nekem van egy Ignisem. én eddig 160 Km/h mentem vele, tovább nem mertem neki nyomni. :) Jó kis autó az. Versenyezni nem fogsz vele de arra tökéletes hogy A pontból elvigyen B pontba. Hűséges kis jószág :)
2017. febr. 16. 22:43
 20/21 mikul ***** válasza:
180-at tudja :D
2018. jún. 22. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!