Az alábbi motoroknál, hogy vannak a sebesség fokozatok?
Aprilia Rs 125
Kawasaki Ninja 300
Értem ez alatt, hogy mind2 6 sebességes.
Tehát melyik sebesség hány km/h-ig tart..
Csak egy simson-on van :)
Elég amatőr kérdés de hát érdekel.
Senki?
Mondjuk nekem aztán mondhatod, én hang alapján váltok simsonon, mivel 100%-ban fapados.
Egyáltalán nem hülye a kérdés, de szerintem két módja van megtudni a választ: Kipróbálod, vagy keresel onboard videót:
Igenis hülye kérdés, mert leejtőn és emelkedőn teljesen másképp fog viselkedni a motor, más fordulatszámmal. Egyáltalán nem sebességfüggő, hogy mikor kell váltanod. De érezni fogod és látni is a műszerfalon... Egy 300-as Ninja van, hogy 2esbe simán megy 60-at, míg egy 125 -ösnél elképzelhető, hogy már 25-30 -nál váltanod kell. De mint mondtam ez környezetfüggő (domborzat, szél, terhelés, stb...)
bben
De a kérdező rohadtul nem azután érdeklődött, hogy mikor kell váltani, csak az érdekelte melyik sebességi fokozatban mi a vége a motornak. Ez meg az áttételtől, a fordulattól és a kerék méretétől függ, nem a domborzati viszonyoktól.
Félreértettétek a kérdést.
így van, de hát motorosok..
Azt hiszik van egy jó vasuk és mindent tudnak(sajnos az ilyenek miatt nézik le a motorosokat)
Az 5-ös és a 7-es vagyok.
Én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet. Többedik motoron ülök, jelenleg egy CBR 1100XX-em van, talán idén cserélem másikra. Mentem nagyon sokat, volt hogy egész télen motorral jártam dolgozni (persze nem XX-el :)), minden évben elmegyek 3-4-5 külföldi párezer Km-es túrára, attól függ mennyi jön össze.
Szóval én is motoros vagyok, és nem nézem le a többi motorost semmiért. Ha kis motoron ül, ha nagyon, ha tapasztalt, ha kezdő, tök mindegy. Vagy belejön és nem beszél hülyeségeket később, vagy leszáll a motorról.
Az élet eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!