Mennyire valószínű, hogy nem lopják el azt az autót, amiben riasztó és megbízható kormányzár van?
Teljesen biztos módszer szerintem sincsen. A lényeg, hogy minél inkább megnöveld a lopáshoz szükséges időt, lehetőleg többféle lopásgátlóval egyszerre, hátha pont az egyikre kevésbé szakosodott a tolvajunk + inkább keres könnyebb prédát ahogy azt már előttem is írták.
Nekem is ilyen kormányzáram van benne mint a kérdezőnek + váltózár. Illetve tervezem, hogy még a Pajzsot is beszereltetek, de többre nem hiszem hogy szükségem lesz. Egy Polo talán nem annyira kelendő, illetve sok másik van belőle, hogy trélerrel próbálkozzanak.
A nyomkövető, pedig nagyon kevés, nagyon egyszerű leárnyékolni (pontosabban zavarni a jelet) a GPS-t (pár ezer forintból kihoz egy ilyen kütyüt a r*hadék) igaz a mobiltelefonok is elnémulnak a kocsi közelében. :) Amíg szétszedik a kocsit, tökéletes álca a tolvajnak. Utána megtalálhatod a jeladódat valahol...
Sajnos nehéz védekezni, 100% védelem pedig nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!