Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 320i e36 vagy Honda Civic...

BMW 320i e36 vagy Honda Civic 1.6 Vti?

Figyelt kérdés
Első sorban teljesítmény érdekel!
2013. júl. 20. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az E36-os BMW az NCAP törésteszten nem szerepelt túl fényesen. A gyakorlatban nem tudom, milyen, de nem is szeretném kideríteni. :)
2013. júl. 20. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Városban odaveri a civic a BMW-t,pörgős hamar húz,a BMW nyomatékos autópályán,országúton ráver a hondának. Én mindenképp BMW-t választanám, nem papírautó megbízható elpusztíthatatlan motorjuk van. Tehát attól függ mire szeretnéd használni,ha nem csak városban akkor bömös :D
2013. júl. 21. 07:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Városban jobb a teljesítménye a bmw-nek mert alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb mint a honda.

Városon kívül 6800 fordulat felett viszont a civic remekel.

Városban a e36 többet eszik viszont pörgetésnél a civic is rendesen szívja le a tankot.

Én dízel párti vagyok a nyomaték miatt szóval ez esetben bmw-t vennék mert a honda "kihasználhatatlan".

Autópályán, országúton szétforgatva nagy élmény a vti de a fogyasztása is horror szabályozás közelében márpedig az élményért kell forgatni 7-8000ig mert azért megvenni egy vti-t, hogy 3000 körül el autózgass azért felesleges.

2013. júl. 21. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:

11-

Azt ne felejtsük el, hogy NCAP követelmények 20 éve nem azok voltak mint ma.

+ egy húsz éves kostrukció nyilván nem fog úgy szerepelni mint egy fél éves kocsi. A bmw sokáíg a saját töréstetsztjeit használta és leszarta a független vizsgálatokat. Amúgy én az E36 ra szavazom. Kipofozva jobban mutat mint egy civic, és nagyon jó az úttartása :-)

2013. júl. 21. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Ennek ellenére a 20 éves NCAP-en is durván elvérzett, a kategória legrosszabbja lett, a Volvo, Audi, Merci is jobb eredményt kapott.

Nekem is E36-om van, de el kell ismerni, vannak gyengéi. Ennyi idős autót az ember amúgy se törésteszt alapján vegyen. Csak azért jegyeztem meg, mert itt szóba jött a biztonság, de ilyen téren egyik típustól sem kell sokat várni.

2013. júl. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!