Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gáz ha a barátaimnak be kell...

Gáz ha a barátaimnak be kell szállniuk az útiköltségbe ilyen benzinárak mellett?

Figyelt kérdés
Ha elmegyünk élményfürdőbe 50km-re vagy a megyeszékhelyre 30-ra akkor el szoktam kérni a rájuk eső részt. Amíg 250 volt nem problémáztam ilyenen, de most 420-nál már nem szívesen taxizok ingyen.
2013. júl. 20. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szüleimtől is kérem, hogy szálljanak be a benzinbe, mivel leggyakrabban az én autómmal megyünk és közlöm velük, hogy korábban nem lett volna gond, mert olcsó volt, de most már drága, hogy csak én tankoljam az autót
2013. júl. 20. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem haragszanak meg... de ne pénzben kérd, inkább úgy, hogy mondjuk majd meghívnak egy sörre.. amikor mentek sörözni.
2013. júl. 20. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az ma már alap, hogy ha többen mennek valahova akkor mindenki beszáll az üzemanyag költségbe. Az hogy ezt külön kérned kell, az kicsit gáz, a barátaidban lehetne annyi, hogy ezt kérés nélkül felajánlják, vagy ahogy #2 írta legalább meghívjanak erre-arra.
2013. júl. 20. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. 2 hete voltunk lent Balcsin és 4-en mentünk... mindenki be szált a benzinbe. El lett osztva 4 fele, és így kedvezőbben jöttem ki anyagilag mintha nekem kellet volna fizetni a benyát meg az autópálya matricát. Teljesen jogos ha megkérnéd őket. Ilyen árak mellet :(
2013. júl. 20. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen 20-30 km-re be szoktam vállalni, mondván majd legközelebb máséval megyünk. De ekkor is mindig megkérdezik a haverok, hogy mennyit adjanak. Hosszabb úton mindenkinek természetes, hogy összedobjuk a benzinpénzt.
2013. júl. 20. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Te vagy az Zoli? Nagyon gáz lenne ha kérnél tőlünk.

Ha nem te vagy az akkor persze kérhetsz. Igazi haverok nem várhatják el tőled hogy saját zsebedből fizesd az útjukat.

2013. júl. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!