Van olyan autó, amivel lehet nagyon gyorsan menni úgy, hogy föld út van, és a bukkanók dobálják a kocsit?
Egyszer vezettem egyik ismerősöm UAZát ami elég jó terepjáró(gondolom van jobb is, de nekem ez is tök jó volt) és föld úton megengedte, hogy nyomjam neki.
És azt tapasztaltam, hogy annyira dobálja a kocsit a sok gödör, bukkanó, földes vízmosás, hogy a kocsi ugrálna össze-vissza, és nem is az volt a baj, hanem, hogy a lábam le repül a peálokról a rázkódástól.
Tehát, nincs olyan autó, amivel hiába tökre ráz az út, az ember tud nagyon gyorsan menni folyamatosan?
Én 2 ilyen kocsiról tudok: Jeep Wrangler CJ-7 és egy ritkaság: Suzuki SJ 4-10. Bár ez utóbbi csak úgy tudott így menni, hogy gyakran a tulajok nagyobb kerekeket raktak rá!
Mondanám még a Land Rover Defendert is, de abban nem vagyok biztos!
ha UAZ-t vezettél akkor VFTS-t írok mert az is orosz :D
de szerintem bármelyik rally autó, de néztem egy videót (azt hiszem totalcar)és ott egy Niva-val csinálták ugyanezt ilyen dombos gödrös úton mentek vele gyorsan, csak mindig beverték a plafonba a fejüket de kívülről jól nézett ki amit csináltak
Láttál már rallye-t? Földút, gyorsan is mennek, válaszd ki akármelyik szimpatikus autót, és megvan a válasz a kérdésedre.
Csak egy videó a fellelhető megszámlálhatatlan sok közül:
Igaz ez személy kocsi a Range rover Ennek is légrugós a futóműve így nagyon lágy,nagy kényelmes fotelok vannak benne ,viszont a légrugó rosszúl tűri az állandó megterhelést vagyis ha mindig földúton megy az ember vele és gyorsan,de ez csak pénz kérdése ha van lóvé javítatni akkor ez jó lehet ilyen célra
Erről a kocsiról beszélek
Persze az igazi terepjáró szerintem is az uaz ,gaz és a zill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!