1/5 anonim válasza:
Ugyan úgy mint az elsőt. Általában csavarok tartják. Mire gondolsz bővebben?
2/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, rosszul fogalmaztam, tehát hogyan kell féktárcsát cserélni az autón? Elsőt se cseréltem még, de nekem most hátsót kéne.
2013. júl. 19. 10:49
3/5 anonim válasza:
kerék le, féknyereg 2 csavar tartja, kitekered, félrehajtod ugy hogy a csövet ne törd meg , ha fém fékcsöves, akkor le kell szedni a nyerget viszont azt légteleníteni kell utána, szoval ha flexicső, félrehajtod, ha megvan, a csavarokat légkulcsal kitekerted, tárcsa le , tárcsa fel, előtte ha már ott vagy tisztítás, kerékcsapány megnéz, ha jó minden tárcsa fel, csavarok vissza, érdemes utánanézni a nyomatékoknak és nyomatékkulcssal meghúzni, , utána nyereg vissza, persze uj betétekkel, ha flexicső volt nem kell légteleníteni, ha leszerelted, feltöltés, és légtelenítés, persze ha a másik oldal is megvan. utána kerék vissza és kész.
4/5 anonim válasza:
Nagyban függ az autó típusától is!
Nekem pl. nem csak két csavar tartja, mivel együtt van a kerékaggyal, így le kell húzni csapágyastól és vagy átrakni a csapágyakat, vagy azokat is cserélni!
5/5 anonim válasza:
Utána azért érdemes fékpadon lemérni, hogy minden megfelelő lett-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!