100. 000ftból milyen 50ccm-es motort vennétek, ami jól is néz ki, jól is megy és még használható is (úgy értem nem döglik meg minden sarkon)?
honda dio ZX, yamaha super jog ZR, ezeknél jobb motort nem veszel ennyiből... a gyorsasági vagy az enduro motorok jóval drágábbak ha jót akarsz
meg persze ott a simson, de nekem arról kétes tapasztalataim vannak, a megszakítós gyújtás nem éppen megbízható, és az utángyártott alkatrészek nagyon, NAGYON szar minőségűek, pl van hogy megveszel egy kondenzátort és kapásból szar, én 3-at vettem egyszerre, abból 1 már beszereléskor szar volt, a másik 10 km után halt be, a harmadik bírt 220-at.. utána beledobtam egy babetta gyújtást, mert meguntam a motortolást...
Honda,Yamaha,ezek megbízható gépek.Ez meg százért biztosan vihető...
"simsont azt semmiképpen, nekünk is kétesek a tapasztalataink azzal szembe. nem szopni akarok, hanem motorozni"
Hát te tudod ha nem motort akarsz hanem egy elektromos biciklit hajrá.Amúgy 6 éve van simsonom 1-szer raktam rendbe és még mindig nem szopok vele pedig minden nap használva van.De viszont inkább vedd meg a derbit annál ha besz*r valami nem 5-6 ezer forint hanem 40-50-ezer hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!