Milyen autót éri meg behozni német országból? Én úgy veszem észre hogy regadó és társai befizetése után kb ugyanannyira jövök ki mintha pl itt vennék egy autót.
#8: "Valamennyivel jobb állapotúak mint otthon az biztos. "
Még én sem állítanék ilyet biztosra, pedig megnéztem már nagyon sok autót mindkét országban. Általánosságban elmondható, hogy többet futottak vannak németben. Azok között, amiket csak Magyarországon használtak, ritkábbak a nagyon sokat futottak.
#10:
"Az én eddigi autóim mindegyik Németországból jött be, és nem költöttem rájuk szinte semmit, csak olajcsere, stb. "
Igen, van Németországban is jó állapotú autó. Mint ahogy rossz is. Csakúgy, mint Magyarországon. Ha valaki a jobbat veszi, akkor azzal jól jár, országtól függetlenül.
"De tudok olyat, aki megvette itthon az Audit, amit itt is használtak hosszú ideig, és két hét múlva kellett cserélni a váltót, a kuplungot, meg a futómű még ezután jön. "
So, Magyarországon használták hosszú ideig, de ki tudja, lehet, hogy az is már használtan importált autó volt, eleve sok százezer km-el.
Mert nem tudunk erről a példaként felhozott Audiról semmit. Sem a pontos korát, csak azt, hogy már nem mai vas lehet, sem azt, hogy mennyit futott. Az Audi tipikusan nem az a fajta, amiben pár százezer km után ennyi javítanivaló van. Magyarországon is bírnia kell a gyűrődést. Csak gyanítom, hogy már fél milliót is megfutotta. Ez a baja, nem az, hogy Magyarországon használták.
"A másik megvette a Passatot, magyarországi első tulajdonostól, valódi 150.000 kilóméterrel, rá egy hónapra ki kellett cserélni a PD elemeket."
Aki ért hozzá, az tudja, hogy cserélni kell bizonyos gyártmányú PD elemeket egy bizonyos másik gyártóéra, amivel nincs gond. Ezt megfelelően fiatal autónál a szervizek elvégzik ingyen a cserét. De ez országtól független.
"Ami az én Németből hozott Audimban 380.000 kilóméter után is tökéletesen működik."
Abba vagy eleve már a megfelelő gyártmányú PD elemeket tették a gyárban, vagy korábban már cserélték. Ez sem függ az országtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!