Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
sziasztok! első autónak én egy suzuki swiftre gondoltam de anyám elkezdett hápogni hogy azt biztos hogy nem engedem meg mert papírautó ha törik benne halok meg... tetszik még a smart autó ami ugyan csak erről híres:P vélemények? és milyen olcsón megvehető szép nem nagy használt autót lehet kapni ami " nem papírautó" :P köszi a válaszokat!2013. júl. 16. 17:23
11/19 anonim válasza:
3-as,pont ezt írta az 1. válaszoló is: ha a gyereknek megvan rá a pénze és elmúlt 18 éves, akkor nem lehet megtiltani neki dolgokat! Sok szülő tulságosan félti a gyerekét! Nem tudom, hogy miért kell ilyen pesszimistának lenni! Egyébként a Suzuki igenis jó autó, ha nem lenne biztonságos, eleve ki sem jöhetett volna a gyárból! Kezdő autónak pont tökéletes a Swift, egyet értenék a gyerekeddel, ha nagykorában lesz4rná a véleményedet XD
12/19 anonim válasza:
Kérdező, egy kicsit több infót is adhatnál, mert így csak a marakodást fogod itt olvasni, de érdemi válaszokat nem nagyon fogunk neked tudni nyújtani.
13/19 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen infó kellene hát még 15 vagyok 1 év elkezdem jogsit aztán fél 1 évig anyám kocsiját vezetem opel vectra 1.7d nekem ez az autó nagyon tetszik csak anyámé:D és 18 éves maga a kocsi jelen pillanatban . hát nekem nagyon tetszik a smart mint mondtam de sokan vagyis mindenki lebeszél róla... a Suzukinak néztem töréstesztet... hát eléggé húzós... volvót nem szeretnék oké de csúnya:D kinézetre nekem tetszik a Swift... Toyota yaris is tetszik még de az is drága... esetleg egy Audi a2-eset tudok behozni Ausztriából olcsón...kb 1 millió vagy alatta... azt még talán meg is tudom venni úgy hogy van benne kis fekete dolog...:P nyugdíjas támogatás na de ne ebbe mennyünk bele... őő hát végül is olyan autó tetszik ami nem nagy sem apró... smart csak azért tetszik mert szép és keveset fogyaszt... na hát akkor keveset fogyaszt.. olcsó alkatrészek.. legyen biztonságos... hát tudom hogy nehéz ilyet találni dehát ez van:P köszi a válaszokat
2013. júl. 16. 22:53
14/19 anonim válasza:
Hát fiacskám, akkor először is csináld meg szépen a jogosítványt, aztán 2-3 év múlva ráérsz feltenni ezt a kérdést. Addigra az 500-600 ft-os benzinárak mellett a Smart lesz a befutó. ;)
15/19 anonim válasza:
Ja, 15 éves vagy... az más.
Majd akkor gondolkozzál autón, ha megkerested a rávalót. Ameddig anyád pénzéből élsz, addig nincs olyan hogy az ő pénzéből te magadnak azt veszel amit akarsz. Akkor leszel felnőtt, ha a saját lábadra állsz, nem akkor, amikor betöltöd a 18-at. Tudod, aki fizet, az diktál...
16/19 anonim válasza:
Hiába leszel még csak 16 akkor, ha neked a Suzuki kell, vedd meg! Anyukád hiába akarja megtiltani, ha megveszed, utána már úgysem tud mit csinálni!
17/19 anonim válasza:
Csak 2 év kell, ahhoz, hogy nagykorú legyél! Állj a sarkadra! Elvégre a te kocsid lesz és saját pénzedből!
18/19 anonim válasza:
Mond meg neki: anyuka, engedély nélkül is meg tudom venni! XD
19/19 A kérdező kommentje:
ó hát köszi a biztatásokat:D na arra kiváncsi leszek h mennyi lesz az üzemanyag ára:D
2013. júl. 18. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!