Szemöldök az autóra, de hogyan? Részletek lent?
E36-os BMW-mre szeretnék szemöldököt tenni, az elképzelésem ez volna:
viszont például ezen az oldalon simán vízszintesben van a kép alapján a szemöldök, ami inkább unott tekintetet ad az autónak, mintsem morcosat:
A kérdésem az, hogy például a JOM szemöldököt lehet pl. ferdén feltenni, hogy morci legyen? Vagy külön lehet kapni olyan alakú szemöldököt?
tudom hogy ezért lepontozol, de miért kellene ilyen vackokkal elcsúfítanod egy egyébként teljesen stílusos autót?
szerintem mindkét "szemöldök" elég gagyi hatást kelt, de ha ez a célod hogy a lehető leggagyibban nézzen ki, akkor az elsőt választanám
szerintem nem is kellene rá szemöldök, mert valahogy nem illik az autó eredeti stílusához
ennyiből inkább egy angyalszem lenne a legjobb választás, esetleg (!) ha szétkapod, akkor az izzók peremére lehet fújni valamilyen ízlésesebb színnel egy vékony karikát, elképesztően nézne ki :D
most így néz ki az autó, m-es lökös már a szobában vár a felszerelésre, m-es tükrök megrendelve :D
Most, hogy mondjátok én is elkezdtem vacillálni azon, hogy feltegyek-e egy szemöldököt. Nézem a sok M3-ast és tényleg gyárilag szépek. Csak belegondoltam, hogyha valaki mögött megyek és belenéz a tükörbe, beszarik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!