Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy ilyen fényszóró szemöldök...

Egy ilyen fényszóró szemöldök szerintetek jól állna a kocsin?

Figyelt kérdés

[link]

Persze színre fújva lenne feltéve. Elég jó árban vannak. Az enyémen az indexek már fehérek, nem sárgák, ha ez számít valamit az összképben.

2013. jún. 11. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem:/ Ezek mindig elég gagyi hatásúak,az a baj hogy nem illeszkedik sehogy se az összképbe nagy a rés a géptetőt és a hűtőrács között ezért elüt nagyon.
2013. jún. 11. 16:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. A képen ez elég jónak néz ki, nem látszik, hogy nagy hézag lenne. Bár ki tudja.

Várom mások véleményét is még.

2013. jún. 11. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:

A képen nem látszik úgy. nem tudom tanultál-e műszaki ábrázolást, vagy hasonló rajzot. Első néhány órában szót kell emelnie a tanárnak arról, hogy mi történik, ha két egyenes fedi egymást. Bizonyos szemszögből nézve olyan, mintha egymást feleznék, pedig még csak nem is illeszkednek egymásra. Ez valószínűleg pont ilyen, optikai csalódás. Lentről van fényképezve, hogy jobban látszódjon az a valami. Éppen ezért olyan, mintha síkban lenne a gépháztető legördülésével.

Személyes vélemény:

Nagyon gagyinak hat tőle az autó.

2013. jún. 11. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy minden autót komoly szakemberek terveznek. Én még olyan optikai tuningot nem láttam, amelytől leeset volna az állam, úgy feldobta a kocsit. Persze van egy-két szakember, akik egyénre szabottam mesteri munkát végeznek. Pl. Foose. De ez amit mutatsz, olyan homasitás.

DE! A te autód, a te ízlésed. Ha neked tetszenek ezek, akkor nosza.

Fehér indexszel viszont az autót ki kell vonni a forgalomból!!!!!!

2013. jún. 11. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi bajod a fehér indexekkel? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam: fehér búra, sárga izzó benne.
2013. jún. 11. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szemöldök inkább gagyi hatást kelt. Én tuti nem tenném rá!
2013. jún. 11. 18:09
 7/9 Sinead ***** válasza:
én biztosan nem tenném rá. hamarabb tenném le az alját 3-4 centivel, minthogy ilyen hülyeségeket aggassak rá. keress inkább szép (hozzá illő!) felniket..
2013. jún. 11. 18:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Az már megvan. Pont ilyenek vannak fenn most rajta: [link]
2013. jún. 11. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A felniválasztás jó. Ne rondítsd el azt a Polot ilyen csúnyaságokkal. Láttam már autót, amin jól állt a szemöldök, de ez nem az. Nem passzol az autó formavilágába. A kevesebb néha több, ez jelen esetben teljesen igaz.
2013. jún. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!