Egy ilyen fényszóró szemöldök szerintetek jól állna a kocsin?
Persze színre fújva lenne feltéve. Elég jó árban vannak. Az enyémen az indexek már fehérek, nem sárgák, ha ez számít valamit az összképben.
Köszi a választ. A képen ez elég jónak néz ki, nem látszik, hogy nagy hézag lenne. Bár ki tudja.
Várom mások véleményét is még.
A képen nem látszik úgy. nem tudom tanultál-e műszaki ábrázolást, vagy hasonló rajzot. Első néhány órában szót kell emelnie a tanárnak arról, hogy mi történik, ha két egyenes fedi egymást. Bizonyos szemszögből nézve olyan, mintha egymást feleznék, pedig még csak nem is illeszkednek egymásra. Ez valószínűleg pont ilyen, optikai csalódás. Lentről van fényképezve, hogy jobban látszódjon az a valami. Éppen ezért olyan, mintha síkban lenne a gépháztető legördülésével.
Személyes vélemény:
Nagyon gagyinak hat tőle az autó.
Az én véleményem az, hogy minden autót komoly szakemberek terveznek. Én még olyan optikai tuningot nem láttam, amelytől leeset volna az állam, úgy feldobta a kocsit. Persze van egy-két szakember, akik egyénre szabottam mesteri munkát végeznek. Pl. Foose. De ez amit mutatsz, olyan homasitás.
DE! A te autód, a te ízlésed. Ha neked tetszenek ezek, akkor nosza.
Fehér indexszel viszont az autót ki kell vonni a forgalomból!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!