Ha binyóval elkapnak a rendőrök mekkora büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Pénteken majdnem elkaptak egy gyalogúton, mert egy kanyarban ott álltak ahova már csak akkor lát be az ember ha bemegy, de szerencse szóltak a gyalogosok, hogy az drága kanyar lenne. Most már csak olyan helyen megyek a gyalogúton, ha azt tábla vagy felfestés engedélyezi a többi helyen kénytelen vagyok a forgalomban haladni. Érdekelne, ha esetleg elkapnának mennyit kellene perkálnom?2013. júl. 15. 17:28
11/13 anonim válasza:
És pont az előbbi miatt ahol közvetlen van a kerítés mellett a bicikliút, ott eleve jóval lassabban és figyelmesebben megyek, hogyha kilép elém valaki, akkor meg tudjak állni. De ha elcsapnám, akkor sem őt hibáztatnám mivel én ütöttem el. De ugye ehhez ész kéne, hogy ezt valaki felfogja.
És mi van te nagyokos, hogyha egy gyerek szalad eléd, akkor magyarázd majd az apjának aki szét akarja verni a fejedet, hogy az ő hibája volt.
Te is gondolom az ilyen suttyó bringások közül való lehetsz aki sz@rik a szabályokra és miattad ítélik el az olyanokat akik meg betartják.
12/13 smitwesson válasza:
13/13 anonim válasza:
smitwesson
Nem hülyeség, miért lenne az? Én is ezt írtam, csak van aki itt okoskodik. Természetesen nem rád gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!