Miért van egy kertes háznak garázsa, ha nem állnak be vele a kocsival?
Annyi helyen látom, szomszédaim is. Kertes ház, van garázs, de kinn állnak a kocsival télen-nyáron a ház előtt. Mégis miért?
Gondoltam rá, hogy biztos dugig van lomokkal a garázs, és azért, de még a garázs felállóra se állnak be, hogy kerítés mögött legyen a kocsi.
Minekl garázs, ha nem használják?
Sok ember az utcán nem hagyná a 10 éves átlagos autóját.
Máskor meg látok vadi új drága Mercit tiszta belepett hóval elindulni télen.
Az nem félti a kocsiját kinn hagyni?
Jó helyen tapogatózol, tele van lomokkal, akiket én ismerek szintén olyan hülyeségeket tárolnak ami más nászajándék volt, de most ott hánykolódik
Régi szekrénysor, kacatok stb
A másik hogy lusták, inkább rohasztják kint napon, meg télen a fagyban a kocsit
Ha autó vételben gondolkodnék, ilyenektől nem is vennék kocsit
Én szeretem az autókat.
De faluban lakunk, az én autóm is mindig kint áll, a garázs tele van szerszámokkal meg egyéb dolgokkal, mert nincs más hely ahová tegyük.
De nem értem mi ezzel a problémád, hogy más kinthagyja az autóját. Még az új Mercinek sem lesz semmi baja, ha kint van szabad ég alatt, ez csak ilyen berögződés, hogy a kocsinak nem szabad kint maradni.
Ha már van garázs, akkor célszerű használni is.
A lomok számára meg lehet építeni kis lomtároló faházat, a kertben elfér.
Szívesen cserélnék a kérdezővel. Annyira nincsenek saját problémái, hogy a másokéval is ráér foglalkozni.
Az eredeti kérdésre a válaszom: Közöd?
Mindenki ott és úgy tartja a kocsiját, ahogy épp neki tetszik. Ha az utcán, akkor ott. Ha nem takarítja le a hótól, akkor nem. Ha még az udvarra sem áll be... ő dolga, ő autója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!