Diesel-es vagy benzines autón könnyebb tanulni?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, nem tudom, melyiket válasszam. Autónk még nincs, csak jogsi után veszünk.2013. júl. 15. 07:36
11/14 anonim válasza:
Dizelen könnyebb lenne megtanulni, mert nehéz lefullasztani, amit a kezdők gyakran megtesznek.
De éppen ezért kell benzinesen tanulni, hogy szokd meg rendesen a kuplung és gázhasználatot, mert ha dizelen tanulsz, megszokod, hogy nem kell nagyon finoman engedni a kuplungot meg gázt sem nagyon kell adni. Aztán ha át kell ülni a benzinesbe, nem tudunk elindulni...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. júl. 16. 15:09
13/14 anonim válasza:
Nincs mit! Sikerült választani? /Én ajánlottam egy pár autót/ Ha akarod tudok még egy párat, azokat elmondhatom.
14/14 Bajer válasza:
Amikor TDI 4-es Golfon tanultam és közben 2 ütemű Trabit is vezettem az utcában, pár 100 méteren, hát a Golf volt a frankó. A Golf alapjáraton is mozdul, a Trabinak meg félig benyomott gáz kellett. Persze később az 1.8-as benzines Alfa jobban tetszett mint a Golf csak állítólag nagyon gyatra az Alfák elektronikai rendszere. Mindent összevetve tanuló kocsinak legjobb egy 150 lóerő körüli benzines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!