Germanhans kérdése:
Szeretnék valami benzines vezetni 13 vagyok mit tudnék legálisan?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 11:22
1/11 anonim válasza:
Mivan? Előbb tanulj meg írni. Fűnyíró is benzines, elégedj meg azzal 13 évesen.
2/11 anonim válasza:
Ha elmúltál már 13 év 6 hónapos, dumáld rá az ősöket, hogy irassanak be egy motoros suliba AM tanfolyamra 14 évesen már levizsgázhatsz, azt már csak azt kell kikunyerálnod a szüleidtől, hogy kapj egy 50ccm robogót, azt csapathatsz. De addig legálisan semmit.
3/11 anonim válasza:
Gokartot valamelyik zárt gokartpályán.
4/11 A kérdező kommentje:
Most néztem goped et arra is kell jogsi??????
2013. júl. 12. 11:36
5/11 anonim válasza:
Benzines rc autó, fűnyíró, de az lehet veszélyes is, továbbá gyerekként ahogy írták motort. Ha van sportpálya, kis krossz, stbt ott, vagy ugye vizsga ha 13,5 vagy... Ennyi.
6/11 anonim válasza:
benzines rollert elvileg vezethetsz
7/11 anonim válasza:
Hivatalosan semmi normális járművet.
Vegyél egy pitbike-ot oszt menjél vele a mezőre.
8/11 anonim válasza:
Dongó motoros kerékpárt vezethetsz!
9/11 anonim válasza:
Ne törődj a fanyalgókkal, és 13 évesen már szántottam 5611-es Zetorral...
10/11 anonim válasza:
Nyugi!
A legjobb, ami még komoly versenytapasztalatot is ad, jelentkezz a mogyoródi GO-CART pályára mondjuk egy hetes tanfolyamra. Nagy émény, nem számít a korod, és nyomhatod mint az állat...
gúgli, go-kart oktatás, mogyoród...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!