Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg lesz úgy a kresz vizsgám,...

Meg lesz úgy a kresz vizsgám, hogy csak a CD-s tesztlapot csinálgatom rengetegszer?

Figyelt kérdés
Sajnos órákra nem tudok járni, mert dolgozom. A könyvben annyira kacifántosan van minden leírva, hogy alig értem meg. Az "alap" kreszt ismerem, ha a CD-t csinálgatom az meg megadja a pluszt, vagy ez nem ilyen egyszerű?
2013. júl. 13. 21:23
 1/5 anonim válasza:
Valószínűleg igen. A forgalmi vizsga lesz nehezebb, ha úgy vágsz neki, hogy nem érted a szabályokat.
2013. júl. 13. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
persze hogy meglesz a kresz vizsgád ha csak azt gyakorlod mert végülis az lesz a vizsgán is de azt jó lenne megérteni is mert az meg forgalomban fog segítséget nyújtani.Sok sikert a vizsgádhoz :)
2013. júl. 13. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én tankönyvet nem is vettem meg. Az órán leadott anyagból készültem fel, mert az oktató olyan anyagokat adott meg. Plusz én nem CD-n lévő anyagból gyakoroltam hanem interneten fizetett elő az iskolánk egy teszt feladatsorra amit 2 hónapig használhattunk, és mindig frissítették az adott szabályokra, annyiból volt ez jó.

Én napi 1 órát gyakoroltam azon, a vizsga napján reggel gyors megcsináltam egy tesztet maximálisra a vizsgán meg éppen hogy összejött a minimális.

Az is azért volt mert a vizsgán más szöveggel teszik fel ugyanazt a kérdést főleg a 3 pontos képes feladatoknál, ugyan az a képen látható szituáció csak szöveg más és nem lehet egyből úgy rámenni ahogy otthon tanultad hanem elolvasni mert lehet hogy van egy aprócska eltérés. Például ha otthon úgy volt hogy mondjuk a jobbról haladónak volt elsőbbsége és neked meg elsőbbség adás táblád volt, a vizsgán meg lehet az hogy ugyan az a kép viszont neked van elsőbbséged és a jobbról haladónak kell azt megadnia, így szokták az embert kicsit megkavarni. De ez csak egy példa volt amit leírtam.

2013. júl. 13. 21:45
 4/5 anonim válasza:
Én a teszt könyvön mentem át egyszer, amikor még folyt az oktatás. A vizsga kb. 1 hónap múlva volt csak, úgy hogy félre tettem és csak előtte pár nappal vettem elő újra és ismét végig rágtam magam a kérdéseken.Oktató adott egy lapot a tilalmakról és azt megtanultam még hozzá. Csont nélkül meg volt a vizsgám.
2013. júl. 14. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Holnap kiderül. Ma teljesen más kérdéseket dobott ki a program, mint eddig... Alig sikerült 2x ma. Bíztató.... de azért én remenykedem. Köszi a bíztatást. :)
2013. júl. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!