Meg lesz úgy a kresz vizsgám, hogy csak a CD-s tesztlapot csinálgatom rengetegszer?
Én tankönyvet nem is vettem meg. Az órán leadott anyagból készültem fel, mert az oktató olyan anyagokat adott meg. Plusz én nem CD-n lévő anyagból gyakoroltam hanem interneten fizetett elő az iskolánk egy teszt feladatsorra amit 2 hónapig használhattunk, és mindig frissítették az adott szabályokra, annyiból volt ez jó.
Én napi 1 órát gyakoroltam azon, a vizsga napján reggel gyors megcsináltam egy tesztet maximálisra a vizsgán meg éppen hogy összejött a minimális.
Az is azért volt mert a vizsgán más szöveggel teszik fel ugyanazt a kérdést főleg a 3 pontos képes feladatoknál, ugyan az a képen látható szituáció csak szöveg más és nem lehet egyből úgy rámenni ahogy otthon tanultad hanem elolvasni mert lehet hogy van egy aprócska eltérés. Például ha otthon úgy volt hogy mondjuk a jobbról haladónak volt elsőbbsége és neked meg elsőbbség adás táblád volt, a vizsgán meg lehet az hogy ugyan az a kép viszont neked van elsőbbséged és a jobbról haladónak kell azt megadnia, így szokták az embert kicsit megkavarni. De ez csak egy példa volt amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!