Mért nem jó? Milyen hibái vannak a Ford Fiesta 1.4 TDCI-nek?
Figyelt kérdés
Van egy Ford Fiesta 1.4 TDCI 2003-as, Menet közben megáll a CHECK lámpa az izzítás jelző világít és a immo lámpáját villogtatja. Ilyenkor egy ideig el sem tudom indítani. Egyik kulccsal sem. Kábelköteget kimért hibát nem találtam, a ECM-et szét bontottuk találtunk benne egy gyanús forrasztást újra forrasztottuk utána 1 hétig hibátlanul működött. Most újra elkezdte. Van esetleg valami ötlete valakinek?2013. júl. 12. 12:03
1/3 anonim válasza:
nem jó a kulcs, vagy az immobilizer érzékelője, valószínűleg kopott a kulcsod, és néha nem tetszik neki, ezért leállítja a motort mert azt hiszi nem jó kulccsal megy, tehát lopják, renaultnál és fiatnál is szokott ilyen történni...
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a pótkulcssal is ugyan ezt a hibát produkálja, de közbe megtaláltam neten hogy lehet a hibatárolót kiolvasni gép nélkül (a szakszervizbe a gép nem talált benn!) nekem CAN-BUS hibát írt, de a Can mért értékei jó minden,
2013. júl. 16. 19:31
3/3 anonim válasza:
Szia nemtudom hogy ez a kocsid van még de leírnád kérlek hogy mi lett a megoldása? Hasonló történt velem is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!