Opel corsa 1.2 vagy ford fiesta 1.25i?
Figyelt kérdés
Ti melyiket vennétek ? Külső, belső, moto,r váltó, futómű, Ez mind szempont.
Mindkettő 2010 évjárat.
2013. jún. 11. 13:21
1/2 anonim válasza:
Nekem a Fiesta jobban tetszik. A többiben nem hiszem, hogy nagy különbség van a kettő között.
Motor, én 1.2-es mákdarálót nem vennék magamnak, inkább egy 1.4-1.6-ot választanék.
2/2 anonim válasza:
Ford Fiesta!
Igazából minden mellette szól. Opel váltók valahogy sosem voltak jók. A Ford a futóműben nagyon remekel. A motorja is a Fordnak jobb. A külső belső design az mindenkinek az egyéni ízlésére van bízva, nekem személy szerint a Ford jobban bejön.
Ilyen kisautó kategóriájú autóm nem volt még, de Opel Astra G-t és H-t is vezettem viszonylag sokat, most egy pár éve egy Ford Focus II típusú géppel nyomulok, de lényegesen jobb a Ford az Opelnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!