Ki szerint melyik a jobb?
Nem akarok autót venni csak érdekel.
Egyforma állapotú és és értékű autók
Volswagen polo III 5 ajtós 1998-as 44 kW, 60 LE
Suzuki swift 1.3 16V 5 ajtós 2003-as 62 kW (84 LE)
dinamizmus,utastér mérete,megbízhatóság,strapabíróság
Nekem 2005-ös Suzuki Swift II.-m van.
Relatíve jól gyorsul - a városban megengedett sebességig -
nem egy versenyautó, de sok hasonló autóhoz képest elég jó a súly/lóerő arány. Annyira nem nyomatékos a motor-
Méret: 204!! centi magas vagyok 125 kiló. Barátnőm 190 magas. A vezetőülést ebben az egy autóban tudtam magamhoz kényelmesen beállítani. Opel astránál, renault megane-nál biztos, hogy nagyobb helyet csinálhatsz elől, elegendő fejtérrel.A lábam nem ér a műszerfalhoz, slusszkulcshoz vezetés közben stb.
Egyszer sikerült olyannyira telepakolni, hogy valószínűleg a fizika szabályait feszegettük :)
4 felnőtt ember 2*90+1*80*1*125 kiló. Csomagtér tele tálcás sörökkel, csomagok az ölben. Így is hozta a megszokott fogyasztást, bár emelkedőkön kicsit szomjasabb volt :D:D
Egy év alatt egy szerelni való volt benne. Folytószelep érzékelő - 10.000-be került volna, de garanciában kicserélték a szalonban.
Soha nem állt meg alattam, utcán a keresztbordákra érzékeny, de sima kátyúkat könnyű vele kerülni, mert nagyon jól kormányozható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!