Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki szerint melyik a jobb?

Ki szerint melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Nem akarok autót venni csak érdekel.

Egyforma állapotú és és értékű autók

Volswagen polo III 5 ajtós 1998-as 44 kW, 60 LE

Suzuki swift 1.3 16V 5 ajtós 2003-as 62 kW (84 LE)

dinamizmus,utastér mérete,megbízhatóság,strapabíróság

2013. júl. 11. 21:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
OO :D
2013. júl. 12. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Swift! Ülj csak bele és meglátod milyen tágas az utastér! A látszat csal! Nagyon kényelmes és tágas! Én már ültem poloban, passtaban, BMW-ben, és képzeld úgy kell magad befűzni a kormány alá ill. fejed eléri a tetőt! Ezzel szemben a Swift olyan mint ha hajóban ülnél. Nekem is Swift van és motorikusan tökéletes! Semmi hibája nincs! A japán autók alapból jobbak. És nézzd, fiatalabb is, és több a lóerő is, szóval a kérdés egyértelmű: Swiftet vedd.
2013. júl. 19. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem 2005-ös Suzuki Swift II.-m van.

Relatíve jól gyorsul - a városban megengedett sebességig -

nem egy versenyautó, de sok hasonló autóhoz képest elég jó a súly/lóerő arány. Annyira nem nyomatékos a motor-

Méret: 204!! centi magas vagyok 125 kiló. Barátnőm 190 magas. A vezetőülést ebben az egy autóban tudtam magamhoz kényelmesen beállítani. Opel astránál, renault megane-nál biztos, hogy nagyobb helyet csinálhatsz elől, elegendő fejtérrel.A lábam nem ér a műszerfalhoz, slusszkulcshoz vezetés közben stb.

Egyszer sikerült olyannyira telepakolni, hogy valószínűleg a fizika szabályait feszegettük :)

4 felnőtt ember 2*90+1*80*1*125 kiló. Csomagtér tele tálcás sörökkel, csomagok az ölben. Így is hozta a megszokott fogyasztást, bár emelkedőkön kicsit szomjasabb volt :D:D

Egy év alatt egy szerelni való volt benne. Folytószelep érzékelő - 10.000-be került volna, de garanciában kicserélték a szalonban.

Soha nem állt meg alattam, utcán a keresztbordákra érzékeny, de sima kátyúkat könnyű vele kerülni, mert nagyon jól kormányozható :)

2013. júl. 19. 11:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Nyugi utolsó az a súly nem sok.Még mikor itthon melóztam és ment a családi vállalkozásunk,akkor még egy 1.0 swiftünk volt amibe bele raktunk 2 mázsa sárgadinnyét 3 mázsa kukoricát és még 2 ültünk benne a fatival fejenként kb 80 kg mal.Emelet az utánfutó megrakva 12 mázsa görögdinnyével.És 60 km/H val cammogtunk hazáig ami 75 km-es táv volt ,jó ez a 60 km-es csúcssebességet is csak egyenes útszakaszokon lehetett használni. Amúgy 30,40,50 volt nagyon éles kanyarokban 20 km/h,de 60 tól többel nem volt szabad menünk mert ha már mentünk voln 80-90-nel a fékút nagyon hosszú lett volna,Így is nagyon oda kelet figyelni ekkora tehernél.
2013. júl. 20. 13:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja és ismét köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 20. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is a Swiftet választanám. Dinamikus,a 16 szelepes motor rettentően megbízható, és jól fogyaszt. Ezekbe már a kényelmes üléseket rakták, és jó áron egész szép felszereltségű swifet lehet venni. volkswagennel csak annyit hogy szervizben többször fordulnak meg mint swift. Bár ezt nem fikázásból írtam.
2013. júl. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!