Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 éves lányként eltudnék...

17 éves lányként eltudnék végezni egy autószerelői iskolát?

Figyelt kérdés
teljesen komolyan gondolom, aki szivesen beszélgetni erről, remélek üzenetet:).
2013. júl. 11. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21:25-ös válaszoló jól mondja, max csak ezzel lehet gondod. A fizikai része nem olyan megterhelő, manapság rengeteg modern szerszám és szerszám gép van mindenre.
2013. júl. 11. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy ,hogy nő vagy férfi szereli e az autómat ha majd arra kerül a sor.Egy érdekel hogy jó legyen a szakmájában.Inkább szerelje egy ügyes kezű és kiváló női szakember,mint egy nagy dumás férfi autó szerelő aki csak a száját jártassa és tehetsége meg nuku.
2013. júl. 11. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy dolog: nagyon mocskos dolog tud lenni. Igaz én csak motorokat szerelek, és hobbiból saját gépeket, de van, hogy könyékig tök fekete olajsáros a karom - mellesleg a bőrnek se tesz jót. (Na jó, azért lehet tisztán is dolgozni... De akkor is eléggé mocskos lesz a kezed.) Mellesleg a körmöd körül kb folyamatosan egy pici olajos rész lesz, amit kiáztatni se tudsz szinte. Szóval nagyon koszos dolog... De ha nem zavar, esetleg megtanulsz elég tisztán dolgozni, akkor Hajrá:DDD
2013. júl. 12. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja igen, a kosz. Én csak bicikliszerelésnél tapasztaltam ezt lányként, de a hosszú körmöket valószínűleg el kell felejtened, és lehet, hogy úgy se tudod majd rendesen megmosni a kezed.
2013. júl. 12. 22:52
 15/16 A kérdező kommentje:
hosszú körmöm amúgy sem lehet rakzolás miatt, az ilyenekkel tisztában vagyok, köszönöm nektek.:)
2013. júl. 19. 16:38
 16/16 Anonymus3838 válasza:
Igen eltudnál de ez a tanulástól függ
2013. júl. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!