ETZ 250-t, teljesen pöpec gyári állapotban, friss műszakival mennyiért lehet venni?
adam993!
Akkor miért látok én itt 270-390 ezres árakat? Hangsúlyozom, 100%-os eredeti gyári állapotút keresek!
Nem egy lejárt műszakis, szétberhelt, csörgő motorú csotrogányt!
Értem. Úgy értettem a gyárit, hogy ne legyen sportkipufogó és egyéb baromság rajta!
Egyébként igazad van! Olyat keresek, ami mintha most gördült volna le a futószalagról és a hangja is baromi jó!
5.
Annyira nem értek a szereléshez! Ha meg szerelővel csináltatom, akkor munkadíjra is minimum 20 ezret rá tehetnék! Így mindjárt a 150-ért megvett motor, már 250-ben van és még át sem írattam még nem is tankoltam bele és nem is túráztam!
Nem, ezt semmiképp sem! Köszi az infót, de úgy tervezem, inkább egy frissen felújított, teljes gyári állapotba hozott motort veszek, amihez nem kell hozzányúlnom évekig!
Nincs igazam? Meg lehetőleg friss műszakival legyen! Így csak a biztosítást kell befizetnem és az átíratást, forgalmi csere, törzskönyv, eredetiség vizsgálat!
Utána csak tankolni kell bele és lehet túrázni! Ez így cakkon pakk, kb 300 ezerben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!