Mennyit ér? Egy 125 ETZ 30 ezer km-er van benne első tuljatól és elméletileg minden gyári rajta de tényleg korához képest szép állapotban van!
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:30
1/5 A kérdező kommentje:
műszaki minden van rajta
2012. jan. 26. 12:30
2/5 anonim válasza:
30 ezer km? Pedig nem lehet mai darab a gép. Biztos, hogy nem babrálták az órát?
Ha tényleg gyári, nem volt még piszkálva, fúrva, akkor szerintem 130-150-et simán megér.
3/5 A kérdező kommentje:
legjobb barátomnak a papájáé 1987-be vette 17800 ft-ért minden papir meg van neki csak dolgozni használta meg mindig garázsban tartotta ... csak most beszélgettük h nincs e kedve eladni ... meg mondta h nem tudja ő se mennyibe kerül egy ilyen etz-é de nekem 120 ba ide adná ...
2012. jan. 26. 12:55
4/5 Dozer007 válasza:
Ja tényleg jó állapotú szerkezetileg, a motorja sem csörög + a váltó is finoman kapcsolható akkor megér 120-at... persze annak aki tényleg szeretne ETZ-t venni, mert szereti a "szocimotoros" érzést. (én szeretem) de kicsivel több pénzért már vannak a hétköznapi életben jobban használható 125-ösök is. :)
5/5 anonim válasza:
engem meg egy nagyon jó gyári állapotú 250 es etz érdekelne. ha tudtok szóljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!