Milyen quadot ajánlotok egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
Quadot szeretnék venni a fiamnak,de nem tudom,hogy milyen lenne neki jó.180cm magas,65kg.2013. júl. 10. 19:07
11/13 anonim válasza:
Nekem egy Bashan 200cc van és nekem tetszik, igaz, kell vele mindig dolgozni. Van rajta szerelni való, de én szeretek szerelni szóval így elég jó :) Nem sokat használom, de kellett már egy új hátsó felni és talán a láncot majd cserélni kell. Elfogadható árban volt és nekem ennél nem nagyon kell jobb. Nem ez az első quadom, volt már kettő kisebb amivel egész jól megtanultam vezetni a gépet, és ezek után ültem fel a nagyobbra. Én is 14 vagyok, 180 cm magas és 80 kg, és kell kapaszkodnom rendesen a gépen.
12/13 anonim válasza:
:) Az ATV Bashant ismerem, egy ismerősömnek volt. Szerintem egy megbízhatatlan olcsó kínai utánzat (nem sértésnek szánom, de tényleg). A kormányt elfordítottad álló helyzetben, olyan hangot adott ki, mint egy vonat fékezéskor. Állandóan ledobálta a láncot, a futóműgeometria nemhogy "falura jó", hanem még oda se kategóriájú volt, nem álltak jól azok a kerekek... Gyorsan tönkrement neki. Volt valami problémája a benzinszűrővel, azt kicserélte, egy rövid ideig ment, aztán relytélyes okokból a motor sem indult be neki :/ Azthiszem már túladott rajta, de biztos vagyok benne, hogy nagy veszteséggel, és nem szerette meg a gépet.
13/13 anonim válasza:
Tudnám, egy taknyos 14 évesnek minek ilyet venni. Bicikli ma már nem menő? Van, aki még azt se tud venni a 14 éves gyerekének.
Vagy le van szarva minden, neveljük arra a gyereket, hogy a pénzt lehet szórni, ha van? Mondjuk ahelyett, hogy valami rászorulón segítenénk? Arról meg már nem is beszélve, hogy az egyre élhetetlenebb környezetet még ilyenekkel is széjjel kell b*szni, amire semmi szükség?
Sok a hülye szülő, ezért sok a hülyegyerek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!