Ki van lyukadva az autóm padló lemeze. Hogyan szokták ezt megfoltozni?
Kivágják a rozsdás részt és behegesztik az új lemezt vagy csak egyszerűen belülről ráhegesztik vagy érdemes alulról megfoltozni?
Hányas lemezt használjak?
Úgy ahogy először írtad. Kivágják és behegesztik.
Én olyan vastagságú lemezt használnék, amilyen a gyári padlólemez. De azt gondolom mondanom sem kell, hogy védőgázas apparát kell hozzá.
Érdemes a rozsdás részt teljesen eltávolítani - képzeld mit szólnának műszakin, ha belülről szép, alá nézve meg lóg a lerohadt lemez amire felülről rátettek egy másikat.
De ha nem értesz a karosszériázáshoz, akkor miért nem olvasol utána? Ismerősi körben kell felhajtani valami tankönyvet, elolvasni hogy ne vakon vágj bele.
Meg főleg ne úgy, mint a régi idők rémtörténetében, amikor nekiállt a szaki kihegeszteni a Zsiguli alját benne hagyott szőnyegekkel - aztán hirtelen elkezdett valami furcsa égett szagot érezni, mert meggyulladt a padló túloldalán a textil...
De ismerősöm is nekiállt a fűnyíró alját hegeszteni rászerelt motorral és teli üzemanyagtartállyal. Csak a két lábszára égett meg jól, mert nem használt a munkavédelmi rövidgatya.
No meg nem árt ha van rendes védőgázas hegesztőd és tudod is rendesen használni.
köszi.
'93-as swiftről van szó. Milyen vastag a padlólemeze?
Nézd csak Edd China hogyan csinálja:
Én csak hozzátennék még egy kérdést mert érdekelne.
1mm-es horganyzott lemezzel nem jobb ezeket a foltozásokat megoldani?
Tudom hogy kicsit fröcsköl és amúgy is a hegesztéseknél rohad jobban, de azt csak könnyebb alaposabban lekezelni mint az egész felületet.
Ráadásul láttam már hegesztett padlólemezt újra kilyukadni. (nem cak a hegesztésnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!