Oldószeres festéket le lehet mosni valahogy a kocsi karosszériájáról?
1-es vagyok.
Én nem szidtalak, és ezután sem foglak mert nem szeretnék egy bizonyos szint alá süllyedni a beszélgetésben. Az meg hogy a poént nem érted miután elmondták hogy csak vicc volt az már nem az én szegénységi bizonyítványom.
De ha már így alakult akkor elmondom a véleményemet, szerintem így már jár nekem ennyi.
Apukád a szomszédban dolgozott, festette a garázst és "érthetetlen" módon festékes lett a kocsi is. Én ezt látatlanból is értem. Apukád ha ecsettel dolgozott akkor nem figyelt oda és a saját hülyeségéből adódóan összecsapkodta a kocsit festékkel. Ha meg kompresszorral fújt akkor ajánlom neki hogy legközelebb ne vállaljon olyan munkát amit nem tud körültekintően elvégezni, ugyanis vagy a kocsi felé is fújt, vagy a szél ráhordta a festéket. Én egyik esetben se fizetnék neki a munkáért, sőt elgondolkodnék azon is a helyetekben hogy összetehetitek a két kezeteket ha csak a munkáért nem kapjátok meg a pénzt. Ugyanis ha újra kellene fényezni egy a kocsit akkor az simán veri a 200 000-et. De ha egy-egy elemről beszélünk annak is a fényezése minimum 20 000 ft/db. A lakkbenzinnek meg elég sok minden ellenáll, de pont a kocsi lakkrétege nem tartozik ezek közé. Már ha gyárilag lakkozott. Mert ugye az azért LAKKbenzin hogy a lakkot oldja.
Legalább hülyeséget ne beszélj..... Azért mert Lakkbenzinnek hívják még nem azt jelenti, hogy oldja a lakkot. Ne egyél madártejet mer ugye a madárnak a teje. ? :)
Menj be egy áruházba és nézd meg mit árulnak spray os kátrányleoldónak, összetevők. Egy modern 2k-s lakk sok mindent kibír, átmoshatod az autót sima benzinnel is, semmi baja nem lesz... Baj az utólagos 1 k-s anyagokkal van, azokkal vigyázni kell. Tényleg nem értem miért kell valakit aki normális hangnemben segítséget kér leoltani, szivatni, ha ez neked örömet okoz akkor már baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!