Lyukas kipufogótól lefulladhat a kocsi?
Figyelt kérdés
Néha indítás után leáll, mintha nem lenne alapjárat, illetve néha menet közben is amikor nem nyomom a gázt csak üresben vagy sebességben gurulok. Gázadásra egyből megindul. Rángat is néha, mintha el lenne dugulva de nemrég cseréltek rajta szűrőket. A kipufogó viszont lyukas. Ez az egy gondja van elvileg a kocsinak, ettől lehet ez? Amikor lefullad akkor olyan mintha csak a gyújtás lenne rajta, úgy világít a műszerfal.2013. júl. 9. 01:24
1/6 anonim válasza:
Nem, attól nem fulladhat le, hogy lyukas. Attól csak a hangja lesz olyan mintha pl sportdob lenne rajta, persze elég rossz minőségű. Ha leszakad pl a dob előtt a cső, ami már nem lyuk, akkor csak kegyetlenebb hang, illetve némileg erőtlenebbnek érzed az autót, de semmi más. Tudom, mert jártam már így, s tegnap megint. Ma viszem visszavarratni :D am baja ettől nem lesz, max a fogyasztás nőhet picikét. Ott más a baj.
2/6 anonim válasza:
Ha a lyuk a lambdaszonda előtt van, vagy éppen az a rossz, akkor előfordulhat ilyen.
3/6 anonim válasza:
Nem kéne lefulladjon szerintem, de ha lyukas a kipufogó, akkor egy pár lóerő mindig el szokott szaladni.
4/6 anonim válasza:
"ha lyukas a kipufogó, akkor egy pár lóerő mindig el szokott szaladni."
Ez nem csak érzéki csalódás a hatalmas hang mellett? :)
5/6 A kérdező kommentje:
Közvetlenül tankolás után is rángat, fulladozik.
2013. júl. 16. 00:28
6/6 anonim válasza:
Ha leazakad, akkor bizony NEM csak érzéki csalódás, hogy gyengébb lesz a kocsi. Jártam már úgy, hogy a hátsó dob előtt teljesen levállt a cső. A hangja kb 50ig volt elviselhető, onnantól még azüléshuzat is berezonált, viszont határozottan nem úgy húzott ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!