Megérné lecserélnem az autómat az alábbira?
Jelenleg 3 hete vagyok tulajdonosa egy BMW 316i E36 sedannak, nagyon jó gyári(!) állapotban kaptam meg, apróbb hibáit már kijavítottam, illetve már belekezdtem a szépítésébe, ugyanis én nem elégszem meg a gyári kinézettel.
Viszont találtam egy 318is coupét, ami pontosan úgy néz ki, amilyenre a mostanit szeretném megcsinálni(angel eyes, m-paket kivül-belül, fekete nagy felni, remus kipufogórendszer), és mivel coupé, meg nagyobb motor is, ezért eléggé vonz a dolog...Mi a véleményetek, megérné lecserélnem még most? Természetesen 200.000-rel többért árulják ezt, mint amennyiért az enyémet vettem.
Mit szóltok a járgányhoz?
Tény és való, hogy mesterséges fény alatt van fényképezve, de megérhet egy élőben meglátogatást szerintem.
Én a helyedben megtartanám a mostani kocsit, az szebb, mint amit kinéztél. Az olyan randa valahogy ezekkel a külső változtatásokkal. Sportkipufogó, fekete felnik, ültetés, sötétítés... ezek nagyon olyan hatást keltenek, hogy az előző gazdája valami magát versenyzőnek tekintő okoska volt. Az M plakett meg egyenesen röhejes...
Szóval maradj a mostaninál, tökéletesen jól néz ki az már most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!