Azt szeretném meg kérdezni hogy egy kawasaki kx 125-ös krossz motor nagy lenne nekem kezdésnek? 14 éves vagyok.
ha nincsen motoros múltad akkor halál lenne egy 25-ös kx
vegyél 1 simsont megtabulod rajta az alapokat aztán jöhet egy kawasaki kx 80 -as utánna a 25-ös
sok lenne neked a 44 lóerő főleg 14 évesen
lábad leérne róla?
Hát figy, azért simson után egy 42 lóval erősebb 2 ütemű cross az rohad nagy ugrás, nagyon nem egy kategória a kettő
most simsonozol később inkább egy 80 as endúró aztán ha már a 80-ast kitudod motorozni akkor jöhet a 25-ös kx
én is 14évesen kezdtem simsonnal aztán rá 2 évre jött a 80-as dt 2 szezon alatt már szétforgattam az agyát, már kicsi volt, nemrég vitték el a motort,most télen veszek majd én is kx-et talán
szval szerintem fokozatosan kéne, simsonnal nem fogsz tudni megtanulni olyan szinten amilyen szinten kéne :)
Simson: 2-4 Le, nincs powerszelep
Kawa KX 80 : ~30 Le powerszelep
kawa kx 125 : ~40 Le powerszelep
inkább vegyél tanulómotornak valami 50-es 80-as Endurot, azok olyan 8-16 Le között vannak ;)
Én még életembe nem motoroztam, nemsokára lehet, hogy fogok venni egy 400-450 köbcentis Kawasaki-t.
Szerintem nem kell hozzá sok idő, hogy megtanuld az alapokat.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!