Ugye ilyenkor nem büntethet meg a rendőr?
A rendőr sosem büntet, csak a bíró vagy a domina! A rendőr bírságol vagy feljelent.
Csak akkor nem foglalkozik a krossz motoroddal a rendőr ha zárt pályán vagy forgalomtól elzárt magánterületen használod! A "határ" pedig nem tartozik ezek közé!
Bizonyos esetekben még rosszabbul is járhatsz, ha pl. erdőben vagy természetvédelmi területen fognak meg: ott nem csak a rendőrök, hanem a természetvédelmi őrök, vagy az erdész is elkobozhatja a motorodat!
# 3
Majd pont a kroszmotort fogja meg a rendőr a határban.☺
Légy tökös és olajra.☺
"# 3
Majd pont a kroszmotort fogja meg a rendőr a határban."
Ha nem ott és nem akkor, de ha akarja megfogja, hidd el nekem! Végső esetben mindig van egy szomszéd, aki utálja ha vasárnap ebéd után rodeóznak az utcán, mikor ő sziesztázni szeretne, és megemlíti a KMB-nek!
:D
Elvileg csak zárt pályára vagy magánterületre való a krossz, mert a földút is "rendes" út attól, hogy nem szilárd burkolatú.
De kutya sem fog szólni szerintem. Én még itt a semmi közepén sosem láttam rendőrt.
Ha nagy köbcenti és nincs hozzá pappírod akkorö csak a gatyádat hagyod ott az biztos!
Ha magánterületen motorozol ahova nem mehetnek be mert kerítés mögött van akkor semmit sem tehetnek.De mivel a határban akarsz menni cvsak egy jogsival azzal tuti fizethetsz és nem is keveset.
Amúgy honna vetted hogy ha terepre van egy motor hogy nem kell hozzá semmi pappír,se biztosítás se rendszám csak jogsi? :)
"Mivel Krosszpálya innen 40-50 Km-re van ezért mindennap nem járhatok oda se,sajnos."
De ez neked messze van?Nekem egy amit ismerek 120km-re van akkor én mit szóljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!