Ebeni95 kérdése:
Simson kis lánckerék csere, de milyenre?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy S51B Simsonom és az első/kis lánkerék 13-as. Nem tudom, hogy cserélték-e, mert csak fél éve van nálam és az előéletéről sokat nem tudok. Ezzel a lánckerékkel elég hamar kipörög és kb. 50-55-t megy, de azt már visitva. Az eggyes talán csak arra lehet most használni, hogy ne álló helyzetből kelljen indulni 2-ben. Bár kettesben is kevés csúsztatással elindul. Elég nyomatékos, alap 50/2-es henger, alap 60V-os, megszakítós gyújtás, 16N1-11-es karbi. A kérdésem az lenne, hogy egy 15-ös lánckereket elbírna még?2013. júl. 7. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nekem gyári hengerem van és simán viszi a 16-os lánckereket de a 17-est is elviszi ha jól be van állítva.Ha kicsi a lánckereked akkor jól gyorsulsz, ha nagy akkor a végsebességed lesz jobb.Valamit valamiért.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy gyorsabb legyen. Maradjon egy picit nyomatékos, de ne pörögje hülyére magát már 10 méter után.
2013. júl. 7. 21:57
3/9 anonim válasza:
"Simson kis lánckerék csere, de milyenre?"
Bemész egy motorboltba és megmondod hogy GYÁRI első kis lánckerék kell simóhoz és kész azzal normálisan fog menni és nyomatékos is marad
4/9 A kérdező kommentje:
Azt Te csak hiszed. Itt "vidéken" nem így megy. Itt már visszakérdeznek, hogy milyen a gyári... Na mindegy, elméletileg az S51B-ket 15-el szerelték, rakok rá olyat ez az ezres nem oszt, nem szoroz.
2013. júl. 7. 22:14
5/9 anonim válasza:
Vidd el a mintát hogy mi is kell neked és én is úgy tudom hogy 15 a gyári anno én is azzal vettem
6/9 0zaki válasza:
Azon is el, lehet gondolkoszni, hogy lehet azert porog ki 10 m utan, mert nagy a hatuso lanckerek.
7/9 A kérdező kommentje:
Cserélve lett 15-re, egyáltalán nem pörög olyan gyorsan ki, egy hangyányit kell jobban pörgetni. Bőven elbírja.
2013. júl. 21. 13:37
9/9 anonim válasza:
Nálunk minden utca lejtős vagy emelkedős. 4 sebességes Simsonra felraktam egy 17 fogú kislánckereket, emelkedőn 3-ba teszem. Sík úton simán megy 4-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!