Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ha el akatok adni...

Szerintetek ha el akatok adni egy autót, és nem saját hibámból nem látszik a motorszám akkor abból eladásnál gondom lehet?

Figyelt kérdés

#erno1982
2013. júl. 7. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Eredetiség vizsgálaton így nem fog átmenni az autó. Ha szabályosan jár el az eredetiség vizsgáló, ilyenkor fel kell, hogy jelentsen.
2013. júl. 7. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem látszik?

Mert azért nem mindegy, hogy csak takarja valami, vagy rozsdás, netán ki van köszörülve...

2013. júl. 7. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy Opel g astráról van szó és azt mondta valaki hogy lehet hogy valami folyadék kimarhatta a motorszámot.
2013. júl. 7. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Na igen, ezek a folyadékok már csak ilyenek. A motortér amúgy is tele van olyan folyadékokkal, amik szétmarják a motorblokkot.

Ép eszű ember nem veszi meg tőled azt az autót. Ha igen, átíráskor kiderül, és nem fogsz jól járni...

2013. júl. 7. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Szerencsétlen hülyegyerekek vagytok egytől-egyig.

Az újabb autókban olyan finoman van beírva a szám az öntvényre, hogy mindennapos az ilyen. Az én 9 éves kocsimat mikor vettem már olvashatatlan volt a szám.

Eredetiség vizsga után a vevőnek be kell vinni az autót a KPM-hez 2500 Forintért megnézik, hogy csak korrodált a szám azért olvashatatlan, vagy babráltak vele.

Ha szimplán olvashatatlan akkor kap egy ún. motorkódot, (az alvázszám egy része lesz), és onnantól az kerül a forgalmiba..

2013. júl. 7. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,megnyugottam.
2013. júl. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!