A benzin pumpa lehet az oka? A többi lent!
Alapjárat egyenletes, de amikor szeretném nyomni a gázt elkezd rángatni , de egyszer-egyszer jól megy. A benzin szűrőt kicseréltem, de még mindig ugyanezt csinálja.
Amikor elkezd rángatni hallani mint ha egy henger nem működne normálisan.
A légtömegmérő új. Gondolom gyertya problémák nem lehetnek, mert alapjárat szépen jár. A fogyasztás normális.
U.I : BMW E36 320i-rol van szó. M52B20.
Köszi a választ. Én sem gondolom, hogy nagy baja lenne, de várok még válaszokat esetleg miket nézzek még meg.
Amúgy meg ez a motor mindig megkapta a kellő szeretetet. 8000 km olajcsere mindig , NGK gyertyák , drága légszűrő. Ráadásként még városban sem használtam nagyon. Nem tudom mi mehetett tönkre, nagyon idegesít.
U.I : még rálesek a gyertyákra is!
3/3 kérdező : "vagy hall gond" alatt mire gondolsz? Vezérműtengely álláspont szenzor ?
Vezérműtengely állás szenzor is lehet a neve, lényeg, hogy ez vezérli a gyújtást. Ha valami bekavar nála akkor gyújtáskimaradást okoz.
Azt értem én, hogy szereted de gondolom nem újonnan vetted, sajnos az ilyen ócska autóknál (nem leszólni akarom vagy megbántani akarlak ezzel a jelzővel... nekem is ócska kocsim van) annyi minden baj előjöhet, különösen ha egy trehány olasz használta előtted vagy egy nem törődöm német, hogy az ember akkor lehet az egészben biztos, ha kicserél szinte minden kütyüt benne, csatlakozóstól vezetékestől. Sok esetben pl nem is a jeladók a hibásak hanem azok a vezetéke oxidálódik el.
A neten találsz leírást, hogyan tesztelheted a hall jeladódat. Ha az okés akkor szerintem onnantól szakember kell aki műszerrel megkeresi a bajt.
GYERTYA
GYÚJTÁSELOSZTÓ
GYÚJTÁSKÁBEL
TRAFÓ
cseréld a sorrendben, közbe próbáld minden egyes csere után ki
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!