Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Zastava 1100 GTL (1986) vagy...

Kuszko kérdése:

Zastava 1100 GTL (1986) vagy Opel Corsa A 1. 0 (1986)?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
nem is kérdés: Opel.
2013. júl. 7. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
ilyen idős autónál az amelyikből találsz jobb állapotút
2013. júl. 7. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
elég elvakult az aki csak azért venné meg az opelt mert opel...... ilyen öreg kocsinál már tök mindegy hogy opel vagy zastava, lada.... mindegyiken kijön az öregkor hibái
2013. júl. 7. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előzővel azért vitatkoznék egy kicsit.

Ezek az autók még nincsenek teletömve elektronikával. Ha rendszeresen karbantartották őket, nincsenek elhanyagolva, nem a tűző napon, hanem mondjuk garázsban voltak tartva, nincsenek széthajtva, akkor nem biztos, hogy előjönnek azok a hibák csak a kor miatt. Főleg a műanyagok, gumik öregedhetnek, merevedhetnek, azokat érdemes cserélni, ha szükséges. Meg persze a kaszni rohadásra kell figyelni.

Egy mai, elektronikával teletömött autó biztos, hogy nem fog ilyen 30 év fölötti kort megérni, még normál használat mellett sem.

Azt kell választani, amelyik jobb állapotú! Az A Corsa is elég bután néz ki a mai autókhoz képest.

2013. júl. 7. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, am. alapból a régi kocsik híve vagyok :) a világ legszebb autója a golf I-es számomra, de arra sajnos egyenlőre nincsen keret..
2013. júl. 7. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
egy használtautó kereskedőnél van a corsa, lejárt műszakival, hogyan hozhatnám el békéscsabáról? hallottam, hogy szokták alkalmazni az útvonalengedély kérelmét, de hogy azt csak forgalmi engedély bemutatásával engedélyezik, és ebben az esetben az kereskedőnél van a forgalmi, tőlem 200 km-erre.. mi lehet ilyenkor tenni?
2013. júl. 7. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem keress közelebb. ennyi macerát nekem nem érne meg. 200km-t elutazni majd vissza stb.
2013. júl. 7. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!