Mi baja lehet a Mazda 3-omnak? (infó lejjebb)
2006-os 1.6-os benzines Mazda 3 autóm van.
Az utóbbi napokban a következő furcsaságot produkálja. Leginkább akkor jön elő, ha 80km/h fölött megyek vele.
Szóval ekkor, ha csinálok valami elektromos dolgot, pl. indexelek, reflektorozok, vagy lehúzom az elektromos ablakot, sőt még akkor is, ha rálépek a fékre, az történik, hogy kigyullad egyszerre az ABS és kézifék visszajelző lámpa a műszerfalon, de csak egy pillanatra, majd hirtelen mintha újraindulna a rendszer, ezt azért mondom, mert igazából arra lettem figyelmes, h rádió kikapcsol, jön a Hello üzenet, majd rádió újra szól.
Elvittem autóvillamossági szerelőhőz, ő kicserélte/megjavította (nem tudom pontosan) a gyújtáskapcsolót, de sajnos a hiba ugyanúgy fennáll.
Volt már valakinek bármi tapasztalata ez ügyben? Vissza fogom vinni a szerelőnek, csak könnyebb lenne, ha ez egy ismert probléma!
Köszönöm!
Szerintem nem generátor baj van a kocsival, sőt a gyújtáskapcsolónak a világon semmi köze sincs a ehhez a bajhoz, szerintem a szerelő hozzá se nyúlt mert ő is tudta...
Fesz.szabályzó lehet egy részről, de az is érdekes, hogy csak nagy sebességnél jön ez elő. A zugszerelőket felejtsd el, azok akik mindenhez értenek általában semmihez nem értenek igazán. Szkóppal kell kimérni a gondodat, vagy márkaszerviz aranyáron, vagy a totalcaros szerelő srác, aki néha posztol megoldott hibákról (nem tudom őt hol lehet elérni), vagy BmS-t tudom javasolni Érden. Ez utóbbiról az injektor.hu-n tájékozódhatsz. Nem hiszem, hogy nagy baja van neki de egy Suzukihoz vagy Astrához szokott szerelőnek aki olajat cserél meg féket stb annak feladja a leckét.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Hát igen, így most buktam egy kis pénzt valóban.
A baj az, h akihez vittem, elég jó hírnévnek örvend és a környéken őt tartják megbízhatónak. Más, már csak a márkaszerviz maradt, ha odaviszem mire számíthatok pénzben?
Valamint mennyire biztonságos így közlekedni az autóval? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!