Ford focus vs. Skoda superb, melyiket vennétek és miért?
A super b szép meg jó de a skodának a felső kategóriája
Én a focus-t választanám mert jóval fiatalabb
(DE állapotfűggő)
Ha kell a tágas utastér akkor a superb ,de ha nincs szükséged nagy autóra akkor a focus.
A focus mellett szól a fiatalabb évjárat viszont a skoda superb mellet a nagy tágas utastér.
Kicsit bővebben leírhattad volna, hogy mit akarsz. Van Skodában is szar diesel motor és a Focusban is. Én a PDTDI Skodát elkerülném messziről ugyanúgy mint az 1.6-os diesel Focust is. Ha a PD elemek kimúlnak akkor az iszonyatos összeg pótolni, kérdés ki használta előtted mit tankolt stb.De inkább ez a fajta még mindig mint a 2,5 v6 TDI. Focusból én az 1,8-asat venném vagy a 2.0 tdci-t.
Bár hogy őszinte legyek, soha nem értettem azokat akik két különböző kategóriájú autó közül akarnak választani és olyannyira nem tiszta nekik, hogy mit akarnak, hogy a mérleg egyik serpenyőjébe egy majd 10 éves nagy tengelytávú utazó autót tesz a másikba meg egy 3 éves kompaktot. Én egyértelműen a 3 éveset választanám mert kevesebb eséllyel lesz baja mint egy 10 éves sokat futott autónak aminél csak az Isten tudja miket látott meg kapott-e szervizt a szervizkönyv ellenére... mert ugye az csak egy pecsét egy füzetben, ami számomra semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!