Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus vs. Skoda superb,...

Ford focus vs. Skoda superb, melyiket vennétek és miért?

Figyelt kérdés
Focus 2010-es, superb 2004-es, mindkettő dízel.

2013. júl. 5. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:

A super b szép meg jó de a skodának a felső kategóriája

Én a focus-t választanám mert jóval fiatalabb

(DE állapotfűggő)

2013. júl. 5. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kell a tágas utastér akkor a superb ,de ha nincs szükséged nagy autóra akkor a focus.

A focus mellett szól a fiatalabb évjárat viszont a skoda superb mellet a nagy tágas utastér.

2013. júl. 5. 23:24
 3/6 anonim válasza:
Ha egy hatalmas autóra van szükséged akkor egyértekműen superb! A családba van egy Focus (20091.6. TDCI 109 le) valami veszedelmes gép! A superbet ha veszed figyelj oda hogy szervízkönyves legyen! A focus már cr tdi részecskeszűrővel amit 200000km után cserélni kell!! A superb (2004 1.9 TDI 101le) már 400000-et mentünk vele és még semmi baja!
2013. júl. 6. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit bővebben leírhattad volna, hogy mit akarsz. Van Skodában is szar diesel motor és a Focusban is. Én a PDTDI Skodát elkerülném messziről ugyanúgy mint az 1.6-os diesel Focust is. Ha a PD elemek kimúlnak akkor az iszonyatos összeg pótolni, kérdés ki használta előtted mit tankolt stb.De inkább ez a fajta még mindig mint a 2,5 v6 TDI. Focusból én az 1,8-asat venném vagy a 2.0 tdci-t.

Bár hogy őszinte legyek, soha nem értettem azokat akik két különböző kategóriájú autó közül akarnak választani és olyannyira nem tiszta nekik, hogy mit akarnak, hogy a mérleg egyik serpenyőjébe egy majd 10 éves nagy tengelytávú utazó autót tesz a másikba meg egy 3 éves kompaktot. Én egyértelműen a 3 éveset választanám mert kevesebb eséllyel lesz baja mint egy 10 éves sokat futott autónak aminél csak az Isten tudja miket látott meg kapott-e szervizt a szervizkönyv ellenére... mert ugye az csak egy pecsét egy füzetben, ami számomra semmit sem jelent.

2013. júl. 6. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Vezetési élményben a Ford Focus a nyerő, továbbá megbízható. Igazából szerintem minden a Ford mellett szól, kivéve a hely, mert a Superb e tekintetben jobb.
2013. júl. 6. 13:56
 6/6 anonim válasza:
Skoda Superb 1.9 PD TDI 74 kw 400.000km után nem kellett PD-elemet cserélni! 2004.12 havi a kocsi!
2013. okt. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!