Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 316i coupe Vélemény?

Bmw 316i coupe Vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 1. szekeret mi a tapasztalatotok vele benzin mennyibe van kb nagyon eszi-e stb ilyenekre lennék kíváncsi és a későbbi hibáira kérdezgettem ismerőseimet de azért itt neten is megkérdezem és hol érdemesebb venni kint vagy M.o-n?

2013. júl. 5. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Melyik szériából (E??) ?

A hardcore BMW-sek biztos tennének megjegyzéseket, hogy nekik honnantól BMW a BMW, de szerintem ezzel a motorral is rendben van.

Nem tudom, pontosan melyikről lenne szó, de kb. egy 1.6-os opel astra g sedan szintjén van a 0-100 gyorsulása (olyan 11.5 sec körül). A fogyasztása is, vagy talán kicsivel magasabb.

Magyarországon keresgélnék inkább.

Mert kevésbé költséges, nincs az, hogy több száz kilométert utazol az egyes autók miatt. Itt több autót meg tudsz nézni olcsóbban. Amit talán nyernél az autó árán, azt elbukod az út, szállás, stb. költségeken. Itt könnyebben rá tudsz venni szerelő ismerőst is, hogy menjen el veled. Állapotfelmérésre is könnyebben találsz műhelyt. Könnyebb lenyomozni az autót.

Lehetséges, hogy még úgy is külföldi származásút (amit máshol helyeztek forgalomba elsőnek) fogsz venni, ha itt veszed, mert sok a behozott. Azoknál megint a lenyomozhatóság a gond. Olyat keresnék, amit itt helyeztek először forgalomba.

2013. júl. 5. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 316i e36 limusine van.... németből hozott(előttem lévő tulaj hozta be 5000km et ment vele) ...abszolut elég. Előttem szólónak igaza van ugy megy kb mint a g astra felsszereltségbe többet is tud én 7-7,5 literrel eljárok KLÍMÁVAL! nem versenyautó de belekóstolni a márka adta előnyökbe tökéletes, hozzáteszem csaádi autónk egy H astra amivel 15méterrel gurultam ki a szalonbol hároméve de többre becsülöm az én kis 97 es e36 omat:)imádom:)))
2013. júl. 6. 07:16
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmire gondoltam Tapasztalatan vagyok ezért kéne valami profi aki jól tud engem informálni

2013. júl. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!