Bmw 316i coupe Vélemény?
Melyik szériából (E??) ?
A hardcore BMW-sek biztos tennének megjegyzéseket, hogy nekik honnantól BMW a BMW, de szerintem ezzel a motorral is rendben van.
Nem tudom, pontosan melyikről lenne szó, de kb. egy 1.6-os opel astra g sedan szintjén van a 0-100 gyorsulása (olyan 11.5 sec körül). A fogyasztása is, vagy talán kicsivel magasabb.
Magyarországon keresgélnék inkább.
Mert kevésbé költséges, nincs az, hogy több száz kilométert utazol az egyes autók miatt. Itt több autót meg tudsz nézni olcsóbban. Amit talán nyernél az autó árán, azt elbukod az út, szállás, stb. költségeken. Itt könnyebben rá tudsz venni szerelő ismerőst is, hogy menjen el veled. Állapotfelmérésre is könnyebben találsz műhelyt. Könnyebb lenyomozni az autót.
Lehetséges, hogy még úgy is külföldi származásút (amit máshol helyeztek forgalomba elsőnek) fogsz venni, ha itt veszed, mert sok a behozott. Azoknál megint a lenyomozhatóság a gond. Olyat keresnék, amit itt helyeztek először forgalomba.
Ilyesmire gondoltam Tapasztalatan vagyok ezért kéne valami profi aki jól tud engem informálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!