Kitört egy kis darab a fékdob pereméből. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Szereztem tegnap egy fékdobot, le volt már véve, de gondolom aki levette, pajszerral lefeszegette. És egy kis darab ki van törve a fékdob pereméből. Néztem, hogy vannak ezeken is súlyok a kiegyensúlyozáshoz. Nem fog rázni a kerék emiatt? Amúgy egy majdnem új fékdob, nagyon kár lenne érte.2013. júl. 5. 06:46
1/2 anonim válasza:
Ha a munkafelület nem sérült, akkor egy kis darab még nem gond.
Lehet gond hogyha az miatt tört le a darab, mert állat módjára bontották, és mi van ha közben keletkezett egy halom hajszálrepedés az öntvényen, és eltörik menet közben?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát a kis darab, az 4cm hosszú, a fékdob pereme csak. Nem, a munkafelület nem sérült.
Elég barom módjára kalapálta a másik dobot előttem, az szerencsére nem jött le.
Ennek meg semmi válla nincs még, gondolom könnyen lejött.
Csak a kiegyensúlyozottság miatt aggódtam.
2013. júl. 5. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!