Suzuki Swift alufelni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy gyári magasságú, gyári állapotú 1-es (régi) Swiftbe be fér egy 15-ös alufelni, persze gumival együtt a dob lemezhez, úgy hogy nem ér bele semmibe? hány centi hely lesz a perem és a gumi között?2013. júl. 4. 16:02
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy befér! Csak akkor nagyon vékony (alacsony falmagasságú) gumikat kell alátenned!
2/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi és szélességre nem fog semmibe bele érni? :)
2013. júl. 4. 17:47
3/5 anonim válasza:
Az felnitől függ, de nem attól, hogy 15-ös, hanem a szélességétők és az ET számától. Ha ezeket meg tudod mondani, akkor valaki talán meg tudja mondani, aki ismeri a Suzuki paramétereit.
4/5 anonim válasza:
Jézusom! Arra a kocsira minek neked 15-ös kerék?
Futóművet terheli és gyorsabban tönkremegy,no és persze magasabb lesz a fogyasztás is.
Jó a gyári méret,abból is kapsz szép alufelnit ha az a vágyad!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak láttam egy suzukin lévő 15collos felnit és elég szépen mutatott rajta, azért gondolkoztam el rajta, de akkor inkább hanyagolom :)
2013. júl. 5. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!