Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható autók a Skodák...

Megbízható autók a Skodák (oktavia)?

Figyelt kérdés
Oktaviat szeretnénk venni, 1,4 classik (2003-as), milyen buktatói vannak az ilyen autóknak, családi autónak kellene.
2009. okt. 16. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

NEm biztos, de ugy tudom az ujjab skodákban volkswagen motor van. Azok pedig jók szoktak lenni.

Kivéve az 1000-st van asszem vmilyen skoda, amibe ezres motor van 3 hengerrel , nah azokat nagyon szidják.

2009. okt. 16. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
1000-es motorral nem gyártottak skodát, főleg nem octavia-t. A háromhengeres az az 1.2 HTP nagyon megoszlóak a vélemények. Valaki szereti, valaki rühelli. Az octavia-ból az 1.4-est nem ajánlom sokat eszik mert gyenge a motor ahhoz a nagy kasztnihoz, főleg ha családi autónak szánod. Egyik kollégámnak 1.6 kombija van ő is azt mondta, ha tehetné akkor ő is már min. az 1.8 20V venné meg. Amúgy szerintem megbízható autók.
2009. okt. 16. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy gép annyira megbízható leginkább, amennyire gondozzák, karbantartják. Érdeklődj futóműállítással, javítással foglalkozónál a különféle márkák típusaival szerzett tapasztalatairól, mert e téren nagy lehet a szórás és nem mindegy, ha évente kell szilentet cseréltetni az egyiknél, a másiknál meg 100-200e km-t is kibírnak.

Ami az 1.4-es octaviát illeti, szerintem eléggé alulmotorizált lesz.

2009. nov. 17. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2009. nov. 18. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!