Motorra minek index ha az autósok úgysem nézik?
"ndex és szinte vele együtt a kormányt is fordítom, "
Na te sem lehetsz 17 évesnél több!!!!!
Ha melletted egy 10 km-es sor akkor rájukhúzod a kormányt?
Milyen autód van?
Extra-extra tank?
Nem kell ráhúzni a kormányt a melletted lévőre!
Indexelsz, és figyelsz, hogy mikor van lehetőséged besorolni.
Vannak olyan autósok akik nem figyelnek a motorosokra, pl. aki írta hogy ráhúzza másokra a kormányt.
De nem mindenki ilyen!!!!
"ndex és szinte vele együtt a kormányt is fordítom, "
Na te sem lehetsz 17 évesnél több!!!!!
Ha melletted egy 10 km-es sor akkor rájukhúzod a kormányt?
Milyen autód van?
Extra-extra tank?
Nem kell ráhúzni a kormányt a melletted lévőre!
Indexelsz, és figyelsz, hogy mikor van lehetőséged besorolni.
Vannak olyan autósok akik nem figyelnek a motorosokra, pl. aki írta hogy ráhúzza másokra a kormányt.
De nem mindenki ilyen!!!!
23 éves vagyok
Ha mellettem egy hosszú kocsisor, legyen a kedvedért mondjuk 10 km, akkor mikor megindul csak kicsit is, már egyből index és már teszem is be legalább az autó egynegyedét a másik sávba. Szerencsére a többieknek még szarakodni kell a manuális váltóval, ezért van időm bőven.
Fekete Mercedes sötétített ablakokkal
Nem húzom rá, a fentebb általad említett módszert szoktam követni és besorolni amint van rá lehetőségem.
Motorosokat pedig mindig elengedek, félrehúzódok, szűk úton, ahol járdaszigetek vannak, aztán kocsisor, ott pedig fékezek és integetek, hogy menjen. Dugóban is mindig szélen vagyok, had menjenek, vigyázok rájuk. Kizárólag attól vagyok pipa, ha robogósok beállnak elém a lámpánál, mikor korábban elsőként álltam ott. Nagymotorosoktól nem baj, mert azok mennek is. De én városban 55-60-nal megyek és baromi idegesítő mikor beáll elém és megy 40-nel a szarjával és meg se lehet előzni.
1. rendsesen megyek segédmotorral, kiteszem az indexet kanyarodok és akkor dudálnak hogy mivan, és határozottan megyek.
2,3. nem fogtad fel a kérdést...
Téged egyszer úgy le fog zúzni egy ijedős frissjogsis vagy egy nagymama (vagy esetleg egy hozzád hasonló tökös csávó aki nem akar beeingedni), hogy öröm lesz nézni. És te leszel felháborodva :)
Kicsit árnyaltabban kéne nézni a dolgokat. Az elv még akár jó is lehet, a kivitelezés szörnyű...
De majd azt légyszíves vedd videóra, amikor 50-el bevágsz a 100-al jövő bömös elé, telibever hátulról és kiszáll belőle 4 kopasz tetovált úriember. A szituációra, amikor elmegyarázod neki, hogy ő a hibás, mivel "ha szabályosan közlekedett volna" semmi gond nem lett volna marha kíváncsi lennék :D
Ez azért van kérdező, mert robogóval mész - sajnos ennyi esze van néhány autósnak.
Ha én 50-el megyek a motorommal ( [link] ) a kutya nem akar megelőzni érdekes módon. Mikor csak rápattanok a kis seggrakéta robogómra, hogy bemenjek a közértig vagy hasonló akkor 65-70el erőlködik a sok szerencsétlen, hogy megelőzzön (és ne tudjon a sortól tovább menni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!