Motorra valahogy lehet festetni neveket pl: Panna? És ha igen akkor debrecen körzetében hol?
hátha még meg is tudnám de sztem nagyon igénytelenül
:DD
Csinálj magadnak. Kivágod valami jobb minőségű papírból, előtte lemosod és megszárítod a motort, hogy zsír- és vízmentes legyen. Ragasztószalaggal ráragasztod a sablont, aztán befújod a festékkel. Ha megszáradt, eltávolítod a sablon, és kész is a mű.
Mondjuk előtte én a helyedben gyakorolnék mondjuk farostlemezeken vagy hasonló dolgokon, hogy mennyit kell fújni, nehogy megfolyjon, milyen papírból érdemes kivágni a sablont, hogy ne ázzon rögtön el, ilyenek.
Sok sikert, ha a gyakorlás során nem boldogulsz, még mindig elviheted egy karosszériafestő műhelybe:)
életet mentettél :D
köszi ment a kezecske!
Ha nagyon görbe, akkor használd a ragasztószalagot sablonnak. Tehát ragassz le mindent a betűk környezetében (azért ne az egész tankot), csak a betűk helyét hagyd szabadon. Előtte persze zsír- és víztelenítés szükséges, hogy a ragasztószalag is, és a festék is megtapadjon. De ne ilyen barna csomagolószalagra gondolj, hanem az amcsik által is használt szürke duct tape-re. Bár nem tudom, mennyire jön le nyomtalanul, ezt is ki kell próbálnod, felragasztod mittudomén egy műanyag vödörre, és pár óra után megnézed, emnnyire könnyen lehet lehúzni.
Ezek alapötletek, amiket leírtam, próbálkozz és fejlesz d a technikát, mert menet közben fogsz rájönni, mit kell másképp csinlni, hogy jó legyen.
Csak akkor fogj hozzá a motoron is dolgozni, ha előtte már rutinosan meg tudod csinálni a gyakorló felületen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!