Szerintetek hogy néz ki?
Figyelt kérdés
A képen látható Simson S51B-t úgy 1 éve vettem és felújítgattam. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek milyen lett? :)
2013. júl. 3. 17:01
2/4 anonim válasza:
jól, kivéve a kormány ótvar kályha ezüstre fújását, én vagy feketére fújnám, vagy krómoztatnám, vagy ha nagyon benne vagy a polírozásban akkor full fémtiszta polír és lakkozás
3/4 anonim válasza:
Pöpec. Csak az a kormány tényleg elég randa. Azt még le kéne krómoztatnod szerintem. A polír és lakk nem jó megoldás. Sima felületről a legkisebb fizikai behatásra is lepattog. A rozsda meg hamar megkezdi.
4/4 anonim válasza:
A kormányt azt én is inkább krómoznám, de a kormánytól eltekintve szerintem nagyon szép lett, és örülök hogy van aki rendes állapotba hozza, nem pedig az alapból rozsdás, kopott Simsont rondítja el mégjobban lángnyelves matricával meg mindenféle ilyen dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!