Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hó végén várható a kresz...

Hó végén várható a kresz vizsgám, mikre kell majd odafigyelnem különösen?

Figyelt kérdés
Akiknek már megvan és esetleg mostanában csinálták meg, mik a tapasztalatok? Mikre kell különösen odafigyelni, hogy gyakoroltatok otthon? Minden tapasztalatot, ötletet szívesen várok, nagyon szeretném hogy meglegyen. Tudom, figyelni kell oktatáson, fogok is, de ettől függetlenül mi az amire nagyon oda kell figyelnem? Hallottam hogy sokszor beetetős a vizsga :(

2013. júl. 3. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már lassan 15 éve vizsgáztam KRESZből, de akkor is nagyon szívatós volt a vizsga. Csak 3-ik nekifutásra mentem át, és nem azért mert gyenge lenne a felfogásom...

Nagyrészt olyan kérdéseket válogatnak össze, amiknél a részletekben rejlik az igazság.

Meg a képes kérdésekre figyelj, mert az 3x annyit ér, mint a síma kérdés. Legalábbis anno.

Sok sikert!

2013. júl. 3. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a múlthéten KRESZ vizsgáztam. Ha otthon megcsinálod a "KRESZ egyéni gyakorlóprogramot" témakörönként (55db), akkor mind az 1353 kérdésen végigmész, akkor nem érhet meglepetés. Ezekből a kérdésekből véletlenszerűen választ a program vizsgán. Gyakorolni kell és simán meglesz ;)
2013. júl. 3. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. rengeteget fogok gyakorolni!!
2013. júl. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!