Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autopalyan mire kell nagyon...

Autopalyan mire kell nagyon odafigyelni?

Figyelt kérdés

Tegnap jott meg a jogositvanyom,amikor tanfolyamra jartam,csak egy nagyon rovid szakaszon kellett felmenni autopalyara. Tegnap mar el is gurultam anyukammal megtankolni a kocsit,es vissza,a Párom pedig azt szeretne,hogy autopalyan is vezessek,igy mikor legkozelebb talalkozunk,nekem kell majd olyan 20 percet az M0-on vezetnem. Tudom,hogy segiteni fog majd,csak arra lennek kivancsi,Nektek hogy ment az elso utatok autopalyan? Koszonom a valaszokat elore is!

U.i.: igen,lany vagyok,meghozza 18 eves,es nem,nem felek felmenni csak tanacsokat szeretnek kerni a tapasztaltabb soforoktol.

2013. júl. 2. 12:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jol van,ertem :-)koszonom szepen meg egyszer!
2013. júl. 2. 12:27
 12/20 A kérdező kommentje:
Annyi kerdesem lenne,hogy egy nagyobb testu autot (Volvo S80) mennyire dobal a szel?
2013. júl. 2. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Emberek! Kezdjük már ott, hogy az M0 nem autópálya! AUTÓÚT!

Tele 80-as táblával. Amúgy 110 a max megengedett.

2013. júl. 2. 12:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Elnezest,autoutat akartam irni,a maximum 110-et is ezert irtam!
2013. júl. 2. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:
s80-at nem fogja dobálni. Figyelj a jobbra tartásra, meg a sebességekre, és fokozottan a tükörhasználatra.
2013. júl. 2. 12:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Koszomom!
2013. júl. 2. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:
*n
2013. júl. 2. 12:55
 18/20 anonim ***** válasza:

M0-on!

Mire kell figyelni: tükröket nézni, sebességhatárokat betartani, aki fel akar hajtani az M0-ra nagyon vigyázz velük, mert, ha nagy a forgalom és nem tudnak besorolni képesek a tolakodásra. Senki mellett ne menj párhuzamosan! Egyrészt magamból kiindulva nem szeretem, ha folyamatosan mellettem halad, ugyan az a személy.

"Vadállatokra" nagyon vigyázz! Pont az M0 halásztelki részén van.

http://www.youtube.com/watch?v=X6fils_lCSk

http://www.youtube.com/watch?v=Zrkai3kbN-s

2013. júl. 2. 18:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a segitseget! :-) Es a videokat...
2013. júl. 2. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Az nem kamionsáv, hanem kapaszkodó sáv. Ill. jobbra tartás van érvényben, szóval az "átsorolok, és ott megyek" nem éppen célravezető. Bár kapaszkodósáv jelenléte mellett a középső sávban még nem tartasz fel senkit. Meg hát ahogyan már fent is említették, az M0-ás csak autóút, a déli szektorban sebességkorlátozásokkal.

De hogy ne csak okoskodjak, nekem a felhajtás volt eleinte furcsa. Kellett idő, mire megszoktam, hogy gyorsítósáv azért van, hogy gyorsítsak. Utána a sebességgel már nem volt problémám, 1. autópályás utamon is rögtön 130 km/h-ra gyorsultam.

2013. aug. 30. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!