Szeretnék venni 1 kis használt robogót 49 cm3,100 ezer
alatt tudnátok valami jó ajánlani? Nem igazán értek
hozzá ha veszek is mire kell odafigyelni?
1/14 A kérdező kommentje:
néztem új robogógat valami iszonyat drágák :S
2013. jún. 27. 21:27
3/14 A kérdező kommentje:
Aksi és hátsó fékbetét csere szükséges. legalább kiírja hogy mi rossz rajta :D és amúgy ezekhez drága az ilyen alkatrész ? am akármilyen robogót nézek aaz aksija meg az önindítója tuti rossz ez miért van ?
Aprilia scarabeo nagy a kereke és talán megbízható is.
És nem az a "menő" tini motor amit tuningolnak.
Bár a magyarországi használtmotor piac elég f*s mert sok a "szakértő" akik azt mondják hogy minek vigyem szervízbe, értek is hozzá meg a pénz is megmarad.Szerintem vagy új vagy drágább használt.
2013. jún. 27. 21:58
5/14 A kérdező kommentje:
áá az új robogók nagyon drágák... 300-400 ezer meg fölötte :S annyiért meg már kocsit vesz az ember.... menő tinik ? :D én biztos nem nyúlnék hozzá baromira nem értek a motorokhoz xD úgyhogy szerviz lenne ha valami baj lenne.. de igen kicsit drágábbért kell használtat jól mondod,Malaguti-ciak-ról mi a vélemény ? de az Aprilia scarabeo tetszik lehet az lesz!
Aprilia scarabeo.Ugyan az a blokk van benne mint az aprilia sr-ben,alkatrészek vannak hozzá, és mint írtam nincs tuningolva mert nem 15 évesek veszik.Mivel a blokk ugyan az mint az sr-ben ezért kb 7 le és megy akár 80-at is.
Én ezt venném.
2013. jún. 28. 10:06
Aprilia Scarabeo, Piaggio Liberty, Malaguti Centro, Piaggio Free.
Ezek mind nagy kerekes robogók, és mindből találni 100 ezer alatt. De a 60-70-es tempó inkább legyen kényelmes 60, azt biztos mindegyik viszi. (amúgy meg 40-el mehetnél max)
Jó válogatást.
2013. jún. 28. 11:58
8/14 anonim válasza:
Futar vagyok, aprilia scarabeoval hasitok, nagyon jo motor, a nagy kerekek miatt nagyon stabil, fogyasztasa jo es megy mint a golyo. Napi 50-100 km-t is van hogy megteszek vele, soha nem volt a motorjaval baj, kizarolag repsol 2t-vel es normalis benzinnel etetjuk. ha vennek ilyet vennek az fix.
2013. jún. 28. 17:28
9/14 A kérdező kommentje:
és ezt is kell vizsgáztatni mint az autókat ? biztosítás mennyi kb 1 évre ? (soha nem volt még robogóm) találtam 1 nagykerekűt itt ahol lakom kicsit rozsdás a kipufogója de minden műkszik rajta az annyira nem gáz ugye ?
Csak adásvételi kell.A biztosítás kb 4000ft/év.Ha csak a kipufogó rozsdás akkor nem gáz.
2013. jún. 29. 08:37
Kapcsolódó kérdések: