A "cukor a benzinbe" trükk tényleg roncstelepre küldi az autót?
Akkor szeretnem megkerdezni hogy Valaki probalt mar cukrot tiszta benzinbe feloldani???? Mert En igen 12 orat allt a benzinben a kristalycukor, mindennemu problema es oldodas nelkul(3 szemet raktam bele es a nap vegen meg megvolt, kevergettem, meleg is volt)...
Akkor mondjatok nekem el ha nincs benne etanol akkor hogyan a fenebe csinaltatok???? Porcukor? de az eltomiti a benzinszurot...Megegy varosi legenda...
A "cukor a benzinbe" trükk ahogy az előzők írták nem juttatja roncstelepre az autót. De eltömítheti az üzemanyagellátó rendszert. Ha más nem is, de a pumpa, szűrő, a kárát láthatja. Ezek még az üzemanyagként használható etanolra is érzékenyek (olyan autóban, ami csak benzin üzemre készült). Láttam már az etanol miatt tönkrement tömítéseket.
De tettest viszont biztosan kórházba juttatja, ha ezzel vagy hasonlóval próbálkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!