Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pannóniák közül melyiket...

Pannóniák közül melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nos megtetszett a pannónia de nem tudom menyire vágna oda mert nem vagyok egy gyakorlott motoros de nem akarok repeszteni csak szeretnék egyet és lassan kicsinosítani!

Nos ha ajánlanátok nekem mint nem valami gyakorlott motorosnak egy pannóniát akkor melyiket és véleményt is mondhatnátok mennyire pörgős vagy nem pörgős gépek meg mit kell figyelembe venni? 17/F

2013. júl. 1. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2 hengeresek csak P szériában voltak. Ott is a 2-vel kezdődőek. P20 és P21. Ezek sokkal jobbak és modernebbek. De kevesebb is készült belőlük. Úgyhogy jóval drágábbak is és alkatrész is kevesebb van. És ami van azt is aranyárban mérik...
2013. júl. 1. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél az okmányok nélküli. Tehát nem épp ideális választás. De ha sikerül elcserélned esetleg valamire(eladót csere is érdekli) akkor alkatrésznek tökéletes.

Ahogy nézem nagyjából megvan minden főbb alkatrésze. Ami jó(azok állapotát meg sokszor csak többnyire a szétszedés után lehet megtudni).

Viszont az első felni eléggé rozsdás. Lehet hogy az már nem mentető.

Tehát érdemes megejteni egy telefont az eladónak. Esetleg kicsit ösztönözni hogy nézzen már utána a papíroknak(hátha). Ha meg mégsem akkor egy forgalmival rendelkező vázat és blokkot(vagy blokkházat) valamivel olcsóbban tudsz szerezni. Vagy egy hasonló, esetleg rosszabb állapotú gépet alapnak ez pedig jó lesz donornak.

Én 2 motort bontottam szét, egyet újítottam fel. Aztán az okmányok hiánya miatt váz és blokkházcsere miután fél évet állt a projekt. Most év elején lett meg a műszakija.

De én az utolsó csavarig szétszedtem és felújítottam a gépet.

2013. júl. 1. 22:09
 13/18 A kérdező kommentje:
az igen grat hozzá hát én nem biztos akarok okmányosat de inkább csak egyszer egyszer menni vele egy kört meg javítgatni festegetni szeretném itthon csak terepen tudok vele menni de apám erdész és a kerületeiben viszont jó utak vannak és a hegy mellett van a kerület lehet ott egy ismerősnél elhelyezem ha kész lesz és oda járok majd a pannóniához :D na szép elképzelések de jelenleg még 40 ezrem sincs :(
2013. júl. 1. 22:25
 14/18 A kérdező kommentje:
ha a henger rozsdás azzal mit lehet kezdeni ?nagy probléma ?
2013. júl. 1. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Kívül vagy belül rozsdás? Ha kívül akkor drótkefe aztán hőálló festék(gyárilag fekete volt)

Ha belül akkor fúratni kell mindenképp. Ha meg jót akarsz magadnak akkor normális dugót veszel bele(pl Berta, az közép kategória, "csak"5000ft, de elég jó)

2013. júl. 1. 23:20
 16/18 anonim ***** válasza:

az első hozzászólót kövesd.

a T5 a legegyszerűbb, talán még a P10 néhány változata.

Egy henger, egyszerű, mint egy barlangrajz. Papír nélkül ne, mert marhára megbánod.

2013. júl. 2. 12:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Hat en ugy gondoltam veszek egy regen otthagyott darabot a motorikus reszere figyelek es megcsinaltatom a felfuggeszteseket gumi reszeket kicserelem a gyujtas legyen patent es a tobbit en lefestem feherre a vazat meg feketere kompresszoros szórópisztollyal :)
2013. júl. 2. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát te dolgod. Ha papír nélkülit veszel is meg lehet oldani a dolgot úgy ahogy én csináltam.

Veszel egy papírosat, aztán annak a vázát és a blokkházát használod, erről meg mindent átpakolsz rá.

2013. júl. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!