Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam? Opel...

Melyiket válasszam? Opel Astra F vagy 96-98-as Renault Megane?

Figyelt kérdés
Most csinálom a jogosítványt. Augusztus 2-án vizsgázok forgalomból. Szeretnék venni valamilyen autót, de nem tudom melyiket válasszam. Két gyerkőcöm van, így ez is fontos szempont, hogy hátul kényelmesen elférjenek. Kb 200-250ezret szánunk rá.
2013. júl. 1. 20:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mi teljesen meg vagyunk elégedve ezzel a Megane-nal. Oké, még nem sokat mentünk vele, 1,5hete van meg, de hajtjuk minden nap, és már egy hosszabb utat is mentünk vele. Cseréltettünk egy jobb első csapágyat, ami 3ezer fortintos tétel volt, meg vezérműszíjat, ami szerintünk minden használtautó vásárlásnál alap, mivel nem lehet tudni előtte mikor cserélték.

Nem mondom, hogy nincs rajta egy-két rozsda, de majd szép lassan meg lesznek azok is csináltatva.

Én úgy gondolom jó vásárt csináltunk.

Anno volt egy F-es Astránk, kb 8 évvel ezelőtt, szerintem ez a Megane sokkal jobb, kényelmesebb, nagyobb tér van benne.

Szerintem jó vásárt csináltunk. De majd pár hónap múlva beszámolok ismét.

2013. júl. 24. 09:21
 12/13 anonim válasza:
Helló, érdekelne a beszámolód! Rég volt, de most lehet veszek megane-t és tudni szeretném mi a helyzet
2014. máj. 19. 14:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég belökte a Dunába annyit szívott vele! :D
2014. máj. 19. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!